În curs de procesare...


Broaste ingropate


Broasca cu canelura pentru usi de lemn W500

COD: W500.40CHL

În afara stocului
220.00 Lei

Broasca cu canelura pentru usi de lemn W500 ofera durabilitate, intrucat este creata sa reziste la multiple actionari ale limbii. Persoanele care aleg o astfel de broasca pentru usi nu trebuie sa isi faca problem in privinta schimbarii frecvente a acesteia.


Broasca de securitate pentru usi de lemn W900B

COD: W900B.50CHL

În afara stocului
340.00 Lei

Broasca de securitate pentru usi de lemn W900B se potriveste perfect pentru usile de la baie, bucatarie, sufragerie sau dormitor ale locuintei dumneavoastra. Broasca de securitate pentru usi de lemn W900B are un zavor reversibil si este conceputa pentru a suporta repetate actionari ale limbii.


Broasca ingropata Euro-Elzett 700 tip seif pentru usi, din otel

COD: Euro-Elzett 700

În afara stocului
124.90 Lei

Broasca ingropata Euro-Elzett 700 tip seif pentru usi, din otel este un produs destinat pentru securitatea suplimentara a usilor de intrare in locuinta, fiind potrivita atat pentru cele realizate din lemn, cat si pentru cele metalice. Mai exact, aceasta broasca tip seif pentru usi poate fi folosita de toti proprietarii de apartamente, subsoluri, depozite si chiar spatii comerciale.


Broasca ingropata pentru usa de interior cu cheie 6015

COD: 6015

În afara stocului
72.60 Lei

Realizata din materiale de cea mai inalta calitate, precum otelul, broasca ingropata pentru usa de interior cu cheie 6015 este ideala pentru usile de interior. Broasca ingropata are avantajul de a putea fi montata atat pe usi de dreapta, cat si pe usi de stanga.


Broasca ingropata rezistenta pentru usi exterior TKZ20

COD: 22

În afara stocului
267.10 Lei

Unde se foloseste: * Usi de apartamente, in combinatie cu accesorii pentru usi frontale (la distanta de 72mm)


Broasca ingropata standard DIN pentru usa de exterior Y1

COD: Y1

În afara stocului
81.30 Lei

Broasca ingropata pentru usi de exterior Y1 este un sistem de siguranta ideal pentru accesul la usile exterioare in locuinta. Aceasta broasca ingropata poate fi montata pe usile cu deschidere pe partea dreapta si pe partea stanga, poate face fata cu succes incercarilor de fortare.


Broasca ingropata usa de exterior cu mecanism wechsel YD 147

COD: YD 147

În afara stocului
205.50 Lei

Broasca ingropata usa de exterior cu mecanism wechsel YD 147 reprezinta un sistem de inchidere-deschidere a principalelor cai de acces in locuinta. Broasca ingropata pentru usi de exterior YD 147 poate fi amplasata atat pe usi metalice, cat si pe usi din fier forjat.


Broasca ingropata usi metalice cu 3 bolturi 204 S

COD: 204 S

În afara stocului
85.00 Lei

Broasca ingropata usi metalice cu 3 bolturi 204 S indeplineste toate criteriile pentru ca locuinta sa fie ferita de atacurile hotilor, are o durabilitate mare si rezista la multe cicluri de deschidere-inchidere.


Broasca pentru usi cu clanta reversibila W400

COD: W40050CHL

În afara stocului
205.00 Lei

Broasca pentru usi cu clanta reversibila W400 este dotata cu un cilindru cu clanta, opritor si europrofil, ofera fiabilitate si durabilitate, fiind testata sa reziste la multiple actionari ale limbii. Broasca pentru usi cu clanta reversibila W400 este alegerea ideala pentru usile de lemn ale dormitoarelor, sufrageriei, baii sau bucatariei locuintei dumneavoastra.


Broasca poarta cu zavor reversibil autoblocant Viro

COD: 42

În afara stocului
1,130.85 Lei
Tehnologie: * Structura: cu frontal cu o grosime de 3 mm. si pereti din otel zincat. * Zavor si autoblocant: din aliaj de zinc, aluminiu, magneziu, arama, stifturi din otel calit antitaiere.

Broasca usa de interior ingropata cu cheie Y5

COD: Y5

În afara stocului
85.00 Lei

Broasca usa de interior ingropata cu cheie Y5 are rolul sa tina usa ferm inchisa si poate fi folosita la usile de interior din locuinta, precum usa de la baie sau de la dormitor. Aceasta este fiabila si a fost creata special pentru a rezista la multe actionari ale limbii.


Broasca usa glisanta cu zavor basculant si zavor tip carlig

COD: 43

În afara stocului
515.00 Lei
Tehnologie: * Structura: cu frontal cu o grosime de 3 mm. si pereti din otel zincat. * Zavor/zavor tip cârlig: format din mai multe lame de otel unite intre ele de nituri.

Broasca usa ingropata antifoc EFS 65

COD: 26

În afara stocului
260.70 Lei
Unde se foloseste : * Creata special pentru iesirile de urgenta find rezistenta la foc

Broasca usa intrare numai cu zavor inferior var. alama

COD: 33

În afara stocului
358.40 Lei
Tehnologie: * Cutia: complet inchisa din otel vopsita. * Zavorul inferior: este din aliaj de zinc, aluminiu, magneziu, arama nichelata

Broasca usa metalica numai cu zavor inferior

COD: 32

În afara stocului
188.50 Lei
Tehnologie: * Cutia: complet inchisa din otel vopsita. * Zavorul inferior: este din aliaj de zinc, aluminiu, magneziu, arama nichelata

Broasca usi metalice numai cu zavor superior Viro

COD: 31

În afara stocului
282.75 Lei
Tehnologie: * Cutia: complet inchisa din otel vopsita. * Zavorul superior standard: este din alama masiva nichelata.

Broaste ingropate cu corp zincat pentru usi de exterior Y3

COD: Y3

În afara stocului
73.40 Lei

Broastele ingropate cu corp zincat pentru usi de exterior Y3 sunt ideale pentru usile cu deschidere pe partea dreapta si pe partea stanga. Reprezinta un sistem de inchidere-deschidere realizat din otel, ofera rezistenta, fiabilitate si siguranta usii de acces in locuinta.


Broaste ingropate pentru usi de exterior PKS

COD: PKS

În afara stocului
51.60 Lei

Broastele ingropate pentru usi de exterior PKS se pot monta pe usile de interior din lemn si au avantajul de a rezista la zeci de mii de utilizari ale zavorului, fiind testate pana la 100.000 de actionari ale limbii.


Broaste ingropate standard DIN pentru usi de interior Y2

COD: Y2

În afara stocului
110.00 Lei

Broastele ingropate standard DIN pentru usi de interior Y2 au fost special create pentru a satisface cele mai exigente cerinte de securitate. Acest sistem de securitate dispune de doua chei si are avantajul ca ofera o rezistenta mare la deschideri si inchideri.


Broaste ingropate usi de exterior cu placuta frontala rotunda Y6

COD: Y6

În afara stocului
134.80 Lei

Broastele ingropate usi de exterior cu placuta frontala rotunda Y6 sunt ideale pentru usile de la intrarea in apartament, casa sau pentru usile de acces in unitatile de cazare turistice. Ele pot fi montate atat pe usi metalice, usi din fier forjat sau usi din lemn.


Broaste ingropate usi de interior 635.1

COD: 635.1

În afara stocului
54.10 Lei

Broastele ingropate usi de interior 635.1 reprezinta alegerea ideala pentru usile de interior, putand fi folosite atat in cazul usilor de dreapta, cat si in cazul usilor de stanga. Acest sistem de inchidere a usii ofera siguranta si securitate la cele mai inalte nivele.


Broaste pentru usi de interior din lemn PKS DIN

COD: PKS DIN

În afara stocului
51.60 Lei

Broastele pentru usi de interior din lemn PKS DIN pot rezista chiar si la 50.000 de utilizari ale zavorului si pana la 100.000 de actionari ale limbii. Aceste broaste au avantajul de a functiona fie pe cilindru, fie pe cheie.


Broaste porti cu zavor tip carlig Viro

COD: 41

În afara stocului
749.55 Lei
Tehnologie: * Structura: din otel zincat, cu o grosime de 3 mm. * Zavor tip carlig: format din mai multe lame de otel unite intre ele de nituri.

Broaste usa exterior THZ90

COD: 21

În afara stocului
292.70 Lei
Unde se foloseste: * Usi de apartamente, in combinatie cu accesorii pentru usa principala (la distanta de 92mm)

Broaste usi glisante cu zavor basculant Viro

COD: 30

În afara stocului
489.15 Lei
Tehnologie: * Aceste incuietori sunt ideale pentru montanti subtiri (ex.porti si usi metalice) si functioneaza cu orice tip de cilindru cu profil european.

Broaste usi interior TK 10/TKB 10

COD: 24

În afara stocului
98.40 Lei
Unde se foloseste: * Usi interioare usoare

Broaste usi metalice cu rola reglabila Viro

COD: 29

În afara stocului
193.80 Lei
Tehnologie: * Broastele ingropate Viro dotate cu rola reglabila sunt indicate pentru usi ce pot fi deschise prin tragere si impingere si sunt compatibile cu majoritatea cilindrilor din comert.

Broaste usi termopan RR

COD: 23

În afara stocului
394.40 Lei
Unde se foloseste : * Calitatea remarcabila a incuietorilor fixe ABUS o reprezinta constructia compacta si stabila

Clanta cu oprire totala pentru usi de lemn W147

COD: W147RHN

În afara stocului
35.00 Lei

Clanta cu oprire totala pentru usi de lemn W147 dispune de un sistem de deblocare automata care va permite sa dezactivati manual blocarea automata a usii, pe timpul zilei. Disponibila in doua tipuri de finisaje, alama, respectiv nichel, clanta cu oprire totala pentru usi de lemn W147 este reversibila si silentioasa, oferind si o durata mare de viata.


Clanta cu oprire totala pentru usi de lemn W170

COD: W170RHN

În afara stocului
40.00 Lei

Clanta cu oprire totala pentru usi de lemn W170 dispune de un sistem de deblocare automata, o piedica de 50 mm si un butuc de 8 mm. Pe langa durata mare de viata pe care o ofera, clanta cu oprire totala pentru usi de lemn W170 este reversibila si silentioasa, avand un aspect simplu si placut, fiind disponibila din finisaj de alama sau finisaj de nichel.


Ultimele Comentarii