În curs de procesare...


Termeni si conditii

Termeni şi Condiţii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul Broasca.ro este administrat de .........., denumit in continuare Broasca.ro.

Broasca.ro furnizeaza servicii sub rezerva urmatorilor termeni, conditii si dispozitii (numiti in continuare "Termeni si Conditii"). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicati faptul ca ati inteles acesti Termeni si Conditii si ii acceptati ca echivalent juridic al unui contract scris si semnat, oferindu-va acordul asupra acestor Termeni si Conditii.

Broasca.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, cu efect imediat ca urmare a postarii pe site-ul nostru.

1.  GARANTIA BROASCA.RO

La Broasca.ro, suntem dedicati sa oferim servicii si produse exceptionale. In cazul in care, pentru orice motiv, nu sunteti complet multumit de produsele cumparate sau de livrarea acestora, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Noi furnizam doar broaste pentru usi din gama unor mari producatori nationali si internationali pentru a va asigura calitatea produselor.

Acest site este oferit sub forma sa actuala (asa cum este disponibil la momentul accesarii) fara nici un tip de garantii explicite sau implicite, cu privire la functionare, informatii, continut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Broasca.ro nu va fi raspunzatoar pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achizitionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive si subsecvente.

2.  PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE

Broasca.ro ofera spre vanzare broaste pentru usi, broaste si inchizatori de usa. Descrierea fiecarui produs este disponibila pe pagina produsului, impreuna cu datele nutritionale si modul de administrare. De asemenea, va oferim consiliere telefonica, pentru alegerea seifurilor propice nevoilor dumneavoastra precum si pentru montaj. Acest serviciu este gratuit.

Fotografiile care insotesc descrierea produsului au titlu de prezentare si pot fi mici diferente. Fiecare produs este manufacturat si poate arata usor diferit fata de poza de pe site, deoarece ambalajale produselor sunt modificate regulat de furnizori. Cu toate acestea, va garantam ca respectam intocmai calitatea produselor si aspectul general prezentat pe site.

Preturi, culori, disponibilitate

Preturile produselor afisate pe site contin toate taxele (TVA), taxele de livrare vor fi afisate dupa selectarea produselor in cosul de cumparaturi. Toate preturile afisate pe site pot fi modificate. Disponibilitatea anumitor produse si altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba in orice moment, fara preaviz. Va rugam sa retineti: stocurile de produse pot suferi modificari in functie de stocurile furnizorilor nostri.

Garantia produselor

Produsele disponibile la comercializare pe site-ul Broasca.ro beneficiaza de garantie in baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Exceptie de la garantie o fac produsele de tip perisabil: flori si/sau plante. Solicitarea de garantie se ia in condiserare doar daca produsul returnat este intact si insotit de documentele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de cumparator. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, ciobiri, zgarieri sau alte semne de deteriorare.

3.  METODE DE COMANDA

Pentru a trimite o comanda pe site-ul Broasca.ro trebuie sa aveti minim 18 ani.

Dupa alegerea produsului potrivit dorintelor si necesitatilor dvs., adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Aici trebuie sa va autentificati in contul dvs (sau sa inregistrati un nou cont). Completati apoi adresa de facturare si cea de livrare si alegeti o metoda de plata.

Aici veti regasi toate detaliile comenzii: descrierea produsului/produselor, data livrarii si suma pe care o aveti de achitat. Dupa confirmarea comenzii veti fi redirectionat dupa caz: catre serverul de plata securizata LibraPay pentru platile cu cardul online, sau catre o noua fereastra pentru plata prin serviciul PayPal, unde veti gasi detaliile de plata sau daca optati prin transfer bancar: denumirea societatii comerciale, CUI, cont IBAN, denumirea bancii.

Dupa confirmarea comenzii, veti primi un email de confirmare a comenzii plasate ce va contine toate detaliile acesteia. Dupa verificarea acestor informatii, in cazul in care exista erori, clientul are obligatia sa notifice serviciul clienti la adresa: ...........

Broasca.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice amanari, intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de erori ale clientului, omisiuni, defectiuni tehnice, intarzieri de transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, distrugeri, furt sau acces neautorizat in bazele de date sau sistemele proprietate a companiei.

Confirmarea de livrare va fi trimisa prin email, in cel mai scurt timp dupa efectuarea livrarii si va fi insotita de numarul de AWB.

Modificari si anulari de comenzi

Anularea comenzilor se poate face prin notificare scrisa si trimisa la adresa...........sau telefonic la numarul: ........... Permitem modificarea sau anularea comenzilor cu minim douazeci si patru (24) de ore inaintea datei de livrare solicitate.

Reclamatii

La Broasca.ro, facem toate eforturile pentru a va asigura ca veti primi servicii excelente. In cazul in care, in orice moment, aveti probleme cu o comanda, va rugam sa ne trimiteti un e- mail la......... Reclamatiile trebuie sa cuprinda numele si datele de identificare ale clientului, datele de contact (numar de telefon, email si numarul comenzii la care se refera reclamatia) si obiectul reclamatiei – descriere si fotografii, daca este cazul.

4.  LIVRAREA PRODUSELOR

Taxa de livrare 

Broasca.ro livreaza toate produsele prezentate pe tot teritoriul national cat si international, livrarea se va face prin curier rapid.

Politica de livrare

Programul de livrari Broasca.ro este: Luni-Vineri intre 09:00-16:00, Sambata, Duminica: inchis. In functie de stocul disponibil, produsele vor fi livrate prin firma de curierat in termen de 24-48h. Comenzile primite pana in ora 14, vor fi trimise in aceasi zi.

Este responsabilitatea clientului de a ne furniza adresa corecta la care se va face livrarea. In cazul oricarei erori sau nepotrivire de adrese, nu putem fi trasi la raspundere si prin urmare, nu vom fi responsabili pentru orice fel de cerere de inlocuire sau de restituire. In cazul in care livrarea nu se efectueaza deloc, din cauze care nu tin de vina clientului, va vom oferi posibilitatea de inlocuire a comenzii sau de despagubire. Clientul nu va fi in masura sa pretinda o alta comanda sau o despagubire in valoare mai mare decat comanda plasata si neonorata.

Broasca.ro nu va fi facut responsabil pentru:

 • Produse livrate la adrese incorect furnizate de catre client
 • Livrari nereusite care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre client
 • Calitatea deteriorata a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorect furnizata de expeditor, sau o redirectionare solicitata de catre client
 • Produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzatoare de catre client

5.  METODE DE PLATA

Broasca.ro foloseste cele mai sigure metode de plata disponibile pentru a se asigura ca procesarea platii dvs. va fi executata in conditii de siguranta si securitate.

Metodele de plata acceptate de Broasca.ro sunt:

 1. Plata cu cardul, online – in timpul comenzii veti fi redirectionat catre catre serverul securizat de Introducerea datelor cardului trebuie facuta cu atentie pentru a putea finaliza comanda.
 2. Transfer bancar (ordin de plata) – direct la sediul bancii unde detineti cont sau prin internet In acest caz, comanda va fi considerata confirmata in momentul in care primim dovada platii prin email.
 3. Plata Ramburs – se va face curierului, la primirea
 4. Plata PayPal – in timpul comenzii veti fi redirectionat catre serverul de plata, unde veti introduce datele Plata se va face catre adresa de e-mail:.............cu specificatia numarului de comanda alocat.

Datele necesare pentru efectuare platilor prin transfer bancar:

 • .........

Va rugam sa cititi politicile noastre de confidentialitate pentru mai multe informatii.

Facturare

Factura se va primi la livrarea coletului sau optional poate fi trimisa pe mail-ul dvs.

6.  POLITICA DE RETURNARE SI INLOCUIRE A PRODUSELOR

Conform legislatiei romane in vigoare (Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative - publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), orice client are dreptul de a returna produsele achizitionate, prin apelarea la denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna - produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.

Procedura de retur:

 • Veti contacta departamentul de vanzari la de tel ........., specificand numarul comenzii dvs.
 • Specificati produsul pe care vreti sa-l returnati, specificati motivul returnarii.
 • Dupa primirea confirmarii, puteti trimite coletul prin curier la .................., in maxim 10 (zece zile lucratoare de la data primirii comenzii). Taxele de transport vor fi suportate de dvs. In caz contrar coletul nu va fi primit.
 • Coletul trebuie sa contina: produselor de returnat (acestea trebuie sa fie sigilate, in ambalajul original, nedeteriorat si sa contina toate elementele/accesoriile initiale), o copie a facturii initiale, o adresa semnata de persoana care a platit comanda prin care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 zile lucratoare de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 30 zile trec de la ultima care a fost primita).
 • Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri (Conform ordonantei de guvern 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c)
 • In cazul refuzului returului veti fi instiintati despre modul si conditiile in care coletul poate ajunge la dvs.

In cazul in care produsele, care sunt afisate pe site sunt indisponibile efectiv in stoc din cauze externe - lipsa de disponibilitate temporara la furnizori sau a unor restrictii locale – Broasca.ro nu este obligat sa anunte clientul fata de stocul disponibil in timp real.

7.  INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul Broasca.ro poate fi accesat si vizitat fara nici o restrictie si fara a necesita inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Inregistrarea ca utilizator va va oferi insa posibilitatea de a avea acces la detaliile si situatia comenzilor, primirea Newsletterului Broasca.ro, aflarea tuturor actualizarilor si beneficiilor oferite de noi, oferte promotionale exclusive pentru utilizatori. In cazul in care alegeti sa va inregistrati pe site-ul nostru va dati acordul asupra acestor Termeni si Conditii de utilizare si asupra Politicii de Confidentialitate. In timpul procesului de inregistrare a contului vi se va cere sa selectati o parola unica. Sunteti deplin responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parolei si pentru toate activitatile care au loc sub parola. Prin autentificarea in contul dvs. declarati si garantati ca:

 1. sunteti clientul care s-a inregistrat pe site;
 2. utilizati serviciile exclusiv in scopurile autorizate
 3. nu veti selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intentia de a juca rolul acestei persoane;
 4. nu veti selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o alta persoana are dreptul, in cazul in care nu aveti autorizatia acelei persoane de a folosi numele acesteia;
 5. nu sunteti un concurent al ro, sau reprezentant al acestuia.

Va rugam sa ne instiintati la..........de orice utilizare potential neautorizata a contului dvs. sau suspiciune de incalcare a securitatii.

8.  LIMITAREA RASPUNDERII

Sunteti de acord ca (cu exceptia celor prevazute in mod explicit in prezentul document), Broasca.ro, functionarii, angajatii, reprezentantii si furnizorii acesteia nu vor fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau orice parte terta pentru oricare dintre urmatoarele daune-interese legate de relatia noastra comerciala (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre sau continutul site-ului), sau alte parti terte sau site-uri web: daune indirecte, exemplare, speciale, incidentale, punitive sau de consecinta, sau daune pentru pierderi de profit, de venituri, de date sau de utilizare, suportate de dumneavoastra sau orice terta parte, in cadrul unei actiuni contractuale sau de prejudiciu, referitoare la produsele noastre sau de acces si de utilizare a siteului noastru, sau a oricarui alt hiper-link al unui site tert, chiar daca am fost avizati sau instiintati de posibilitatea unor astfel de daune.

Fara a aduce atingere oricaror prevederi contrare, raspunderea noastra pentru orice daune rezultate din relatia cu dvs. (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre, sau continutul site-ului), sau site-uri terte, in orice moment, va fi limitata la suma platita Broasca.ro pentru tranzactia ce da nastere raspunderii, sau, in cazul in care nu exista nici o tranzactie platita, cea mai mica dintre sumele platite de catre dumneavoastra catre Broasca.ro in ultimele douasprezece (12) luni plus cincizeci de lei (50 lei).

9.  NULITATE

Daca orice prevedere a Termenilor si Conditiilor este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi vor continua totusi in vigoare si cu efecte depline, iar dispozitia nula, invalida, sau neaplicabila se va considera modificata astfel incat sa fie valabila si executorie in limita maxima permisa de lege.

10.  METODE DE CONTACTARE

Daca aveti orice comentarii sau intrebari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la.........

11.  DREPTURI DE AUTOR

Continutul grafic si de text, designul, arhitectura si asamblarea acestui site este proprietatea Broasca.ro sau a furnizorilor sai de continut si sunt protejate de legile drepturilor de autor din Romania. Utilizatorii pot folosi acest site ca o resursa de cumparaturi, dar orice alta utilizare a site-ului, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea continutului de pe acest site este strict interzisa. In plus, software-ul folosit pe acest site este proprietatea Broasca.ro sau a furnizorilor sai si este protejat de software sub legile dreptului de autor din Romania.

 Puteti sesiza orice incalcare a dreptului de autor la adresa de ...............

12.  PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatiile pe care le colectam de la clienti ne ajuta sa personalizam si sa imbunatatim in permanenta experienta dumneavoastra pe acest site. Datele cu caracter personal ale clientilor si/sau vizitatorilor vor fi colectate, prin mijloace manuale si automatizate, doar in scopul emiterii facturilor de produse, livrarii comenzilor plasate, colectarii creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea comerciala. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii beneficiaza de drept de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul trebuie sa se adreseze in scris pe adresa de email............... Numarul de inregistrare al Companiei in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal este.

Pentru mai multe detalii despre informatiile colectate vezi aici.

13.  INTREGUL ACORD

Acesti Termeni si Conditii constituie intregul acord intre dvs. si Broasca.ro cu privire la utilizarea si materiale disponibile prin intermediul site-ului, si inlocuiesc toate comunicarile anterioare sau actuale, si intelegerile intre dvs. si Broasca.ro cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate in mod expres in acesti termeni si conditii sunt rezervate.

14.  LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

15.  FEEDBACK

Toate comentariile, feedback-ul, informatiile sau materialele dvs.("Feedback") cu privire la site-ul Broasca.ro sunt binevenite. Ne puteti trimite Feedback prin e-mail, completarea pe site in spatiile de review sau comentarii sau prin alte moduri. Va rugam sa retineti ca feedback-ul trebuie sa fie considerat non-confidential si devine proprietatea Broasca.ro. Prin trimiterea de feedback ne atribuiti, si sunteti de acord sa ne atribuiti, toate drepturile si interesele in materie de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, in mod gratuit. Vom fi liberi sa folosim feedback-ul fara restrictii.


Ultimele Comentarii