În curs de procesare...


Mărește

Zavoare pentru usi cu gratii metalice sau de lemn lokklatch PRO SL

COD: TL04


Preț: 388.47 Lei

În stoc


In primul rand trebuie mentionat faptul ca LokkLatch PRO-SL ofera toate caracteristicile principale ale celorlalte modele LokkLatch, cu un plus de securitate al functiei "auto-blocare" - nu numai in cazul în care dispozitivul de blocare se inchide se va bloca automat, pentru securitate suplimentara.

Cand yala se blocheaza automat, este nevoie de o cheie pentru a intra sau pentru a iesi, oferind maxima securitate, si facand din LokkLatch PRO-SL alegerea ideala pentru apartamente, proprietati comerciale si alte proprietati care necesita securitate sporita.

Lacatul cu 6 pini poat fi prelucrat de un lacatus pentru a se potrivi usilor de uz casnic pentru comoditate, in timp ce constructia sa robusta si ingineria hi-tech te asigura ca incuietoarea pentru porti LokkLatch PRO-SL poate sa dureze o viata.

Proiectata pentru a se potrivi posturilor de pana la 6 "(15 cm), in latime, instalarea este rapida si usoara - noua coada a polimerilor înseamna ca un singur orificiu facut prin gard este tot ce e nevoie pentru a instala si conecta ambele parti ale acestui sistem de securitate deosebit.

 

 

 


Ultimele Comentarii