Închizători pentru porți metalice sau de lemn LokkLatch

2

Fie că avem nevoie de securitate la poarta de intrare în casă, fie că dorim să avem închidere cu cheie la poarta din grădină, fie că vrem să ne protejăm și cu ajutorul porților laterale, cu toții știm că lacătele vechi, de pe vremea bunicilor, nu vor păcăli pe nimeni. Cu toate că de cele mai multe ori tindem să tratăm aceste lucruri ca fiind nesemnificative, contrariul este dovedit într-o mulțime de situații. Însă, nu avem de unde să știm avantajele unui lacăt nou, a unei încuietori de calitate până nu îi dăm o șansă. Cert e că ulterior nu ne vom mai putea despărți de ele. Închizătorile pentru porți metalice și de lemn potrivite pentru fiecare nu se aleg însă „după ochi”.

Inchizatori porti metalice si de lemn ieftine

Inchizatori porti metalice si lemn ieftine si la pret redus

Pentru a putea alege încuietoarea potrivită pentru poarta de grădină trebuie să stabiliți niște lucruri elementare care vă vor ghida spre alegerea potrivită. De exemplu, trebuie să știți cum se deschide sau se va deschide poarta pe care o aveți sau o veți instala. Mai este necesar și să cunoașteți materialul din care această poarta pentru care veți achiziționa încuietoarea. Și nu în ultimul rând trebuie să studiați aspectul general al porții și al curții pentru a stabili ce tip de încuietoare se va potrivi cel mai bine.

Dacă analizați toate aceste lucruri veți descoperi că alegerea nu e chiar atât de ușoară sau, cel puțin, nu trebuie făcută la întâmplare. Asta pentru că există materiale care arată bine, dar există și materiale mai masive, în timp ce altele sunt mai rezistente la apă.

În plus, fiecare încuietoare are un mecanism de închidere și deschidere specific. În ceea ce privește acest mecanism, trebuie să analizați spațiul pe care îl aveți la dispoziție, mai ales în ceea ce privești accesibilitatea oferită pentru utilizarea corectă a încuietorii. Odată ce stabiliți toate acestea, lucrurile vor deveni mult mai ușoare. Între încuietorile care vă pot fi de folos în jurul casei sau al grădinii este:

Închizătoarea pentru porți metalice sau de lemn LokkLatch destinata utilizării pe porțile cu scop general. LokkLatch este o încuietoare cu cheie care poate fi blocată, iar o data blocată este greu de spart.

Noul model Seria 2 este unul îmbunătățit, cu un corp al yalei remodelat, mai elegant și ergonomic.

LokkLatch Seria 2 oferă, de asemenea, un grad mai mare de versatilitate, cu pana la 1/2 „(13mm) de ajustare vertical disponibila atât în timpul cât și după instalare, pentru a asigura o funcționare fiabilă.

Cu placi adaptoare incluse în kit, acest model este potrivit pentru toate tipurile de materiale, dar și pentru porți cu balamalele situate pe orice parte.

Opționalul Extern Access Kit (EAK) permite ca dispozitivul principal de blocare să poată fi acționat din afara gardului.

Detalii suplimentare despre Închizători pentru porți metalice sau de lemn sunt pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (23 votes cast)
Închizători pentru porți metalice sau de lemn LokkLatch, 4.8 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor

  • flavia-pitica

    as vrea sa achizitionez 2 astfel de inchizatori doar daca se poate ca ambele sa se deschida cu aceeasi cheie. astept raspuns