Închizători pentru porţi metalice de piscină pentru că nici o proprietate nu trebuie să fie neasigurată

0

Toată lumea cunoaşte termenul de piscină şi probabil că toţii aţi intrat măcar o dată într-un astfel de bazin. Unii folosesc acest loc pentru unul dintre cele mai frumoase şi complexe sporturi, înotul, în timp ce alţii o utilizează pentru pure momente de relaxare. Piscinele sunt acum un lucru atât de comun încât nici nu ne imaginăm că ele nu au existat cândva. Acest lucru nu este în totalitate fals. Prima piscină pe numele „Great Bath”, a fost săpată în mileniul al treilea înainte de era noastră şi se află pe locul Pakistan-ului de astăzi. Această piscină are 12/7 metri şi este pavată cu cărămizi care la rândul lor sunt acoperite cu un materiale ce seamănă cu smoala. Dar nici grecii antici sau Imperiul Roman nu s-au lăsat mai prejos. Şi ei au construit piscine artificiale folosite pentru mai multe scopuri precum jocuri de formare, jocuri în apă şi chiar şi exerciţii militare. Împăraţii romani păstrau chiar şi peşti în piscinele lor private, de unde şi etimologia cuvântului latin care descrie bazinele de înot, piscina. Chiar dacă împăraţii romani nu mai există de mult, visul de a avea propria piscină este în mintea tuturor. Celor cărora visul li s-a împlinit deja, trebuie să ştie că piscina trebuie protejată la fel de bine ca orice altă proprietate. Cel mai util mod de a face acest lucru este cu ajutorul închizătorilor pentru porţi metalice de piscină.

Inchizatoare ieftina poarta metalica de psicina

Inchizatoare poarta metalica de psicina ieftina

Desigur că piscinele nu sunt doar private ci şi publice, acestea din urmă fiind folosite de un număr mai mare de oameni. Spre exemplu, cluburile de fitness, sălile de forţă sau cele wellness au piscine pentru ca utilizatorii să poată face mai multe exerciţii. În plus, chiar şi hotelurile au piscine la dispoziţia clienţilor. Piscinele se împart în mai multe categorii precum piscine cu apă caldă precum jacuzzi, folosit pentru relaxare şi terapie, există piscine pentru scufundări sau pentru alte sporturi de apă. Oricare ar fi scopul acestora ele tot trebuie protejate. Un bun mod de a le proteja este utilizarea următoarelor încuietori:

Închizătoarea rezistentă la umezeală pentru porţi de piscină şi de bazin LAKZ P1 WS are un mecanism non ajustabil din oțel inoxidabil și acoperire din poliamidă. Acest lacăt este în conformitate cu standardul european pentru piscine P90 – 306. Setul de mânere Kidloc previne accesul copiilor mici la piscină. Bolțul cu rolă unic reduce rezistența de închidere oferind porții permisiunea de a se închide mai ușor. O anvergură din oțel inoxidabil de 1” garantează închiderea securizată. Aceasta se livrează standard cu perechea de mânere negre din poliamidă. Gaura de încuietoare necesară este dependentă de ecluzier, dar ecluzierele standard și de securitate necesită o gaură de încuietoare de 1-1/8”.Mânerul rotund de securitate este Kidloc.

Inchizatoare poarta de psicina ieftina

Inchizatoare poarta metalica de psicina la pret redus

Închizătorile inoxidabile antiefracţie pentru porţi de piscine şi de bazine TWIST40 au un mecanism din oțel inoxidabil și acoperire din poliamidă/pudră. Acesteainstalează în partea de sus a porţii. TWIST 40 se deschide printr-o mișcare de „apăsare și rotire” care previne accesul spre piscină a copiilor mici. Bolțul cu rolă unic reduce rezistența de închidere permiţând porţii să se închidă mai uşor. Încuietoarea se conformează standardului european pentru piscine P90 – 306. Este utilă numai pentru profile de poartă de 1-1/2”.

Puteţi alfa mai multe despre Închizătorile pentru porţi metalice de piscină pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Închizători pentru porţi metalice de piscină pentru că nici o proprietate nu trebuie să fie neasigurată, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor