Şilduri fixe şi butoni pentru uşi metalice şi porţi metalice

0

Este mai mult decât sigur că atunci când zicem porţi sau uşi metalice zicem siguranţă. De aceea, atunci când vine vorba de înnoirea sistemului de închidere, fie că este vorba de poartă, fie că este vorba de uşă, extrem de mulţi utilizatori preferă uşile şi porţile de metal. În acest fel, nu doar că este înlocuit sistemul vechi, dar aspectul casei este revigorat, iar locuinţa capătă o notă în plus de robusteţe, rafinament, dar şi de rezistenţă. Toate aceste lucruri sunt imperios necesare unei case bine întreţinute. Însă pe lângă toate acestea, casa are nevoie şi de confort. Confort în sensul în care dacă este nevoie de o folosire rapidă a uşii, acest lucru să fie realizabil fără probleme. Pentru acest lucru, cele mai utile sunt şildurile fixe şi butonii pentru uşi şi porţi metalice. Cu ajutorul acestora uşa sau poarta îşi păstrează robusteţea şi rezistenţa la intemperii, praf sau alte probleme, şi devine mai utilă, mai uşor de folosit. Utilitatea şildurilor nu se rezumă însă la uşa de la casă. Ba dimpotrivă, acestea pot fi folosite la terenuri de joacă, la adăposturi, la grădini, la şcoli şi multe alte locuri. Iată câteva dintre ele:

Butoni ieftini inoxidabili pentru usi de exterior

Butoni inoxidabili ieftini pentru usi de exterior

Butonii inoxidabili cu protecţie pentru uşi şi porţi 3006WSI sunt fabricaţi din poliamidă şi oţel inoxidabil fiind adecvaţi pentru locurile expuse la condiţii meteorologice instabile sau cu multă umiditate. Aceştia se pot folosi atât de familii cât şi de persoane care deţin sau conduc instituţii precum terenuri de joacă sau adăposturi, grădiniţe sau şcoli, ori bazine de înot sau piscine. Aceşti butoni uşi şi porţi pot fi folosiţi ca şi măsură de protecţie pentru uşi şi porţi şi sunt construiţi conform cu standardul European NF P90-360 referitor la piscine.

Butonii de uşă multifuncţionali pentru porţi exterioare 3006KR sunt ideali pentru blocarea uşilor sau a porţilor. Aceştia sunt rezistenţi, dar şi estetici, fiind alcătuiţi din aluminiu. Setul de mânere permite trei combinaţii posibile o parte fixă şi o parte funcţională, ambele părţi fixe sau o parte obturată şi o parte funcţională. Acest set este recomandat în combinaţie cu încuietorile noastre pentru porţi atunci când este nevoie de a controla accesul, permiţând utilizarea încuietorilor noastre standard Ornamentale sau Industriale cu următoarele produse: Free Exit, Dead Latch sau Store Room.

Manere ieftine de tragere porti exterior

Manere pentru porti de exterior ieftine

Mânerele fixe pentru porţi cu deschidere prin tragere 3002PC au un cadru metalic cu mâner cu activare prin tragere. Această soluţie pentru porţi şi uşi este estetică şi este din aluminiu pentru construirea unei porţi simetrice cu dublă deschidere în combinaţie cu încuietoarea Locinox. În plus, dacă este utilizată împreună cu balamalele-4D, puteţi simplifica protecţia de porţi duble cu o singură poartă identică ce poate fi utilizată atât pe partea dreaptă, cât şi pe partea stângă. Cadrul mânerului se ajustează în orificiul special destinat încuietorii de pe cealaltă aripă a porţii.

Mai multe date despre aceste șilduri, butoni și mânere de uși, dar și alte modele se află pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Şilduri fixe şi butoni pentru uşi metalice şi porţi metalice, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor