Încuietori pentru porţi metalice batante – robusteţea şi rafinamentul necesar pentru o siguranţă de durată

0

Atunci când alegem un sistem de împrejmuire a casei trebuie să avem în vedere mai multe lucruri. Trebuie să ştim în primul rând care sunt exact nevoile noastre, iar dacă nevoile sunt porţile comode, uşor de folosit, dar mai presus de toate, rezistente, atunci avem nevoie de porţi metalice batante. Fie că e vorba de o zonă industrială ori de o casă personală, poarta batantă este capabilă să menţină siguranţa zonei şi a lucrurilor, şi în acelaşi timp să fie de ajutor deţinătorilor de autovehicule. Pe lângă toate acestea, dacă nevoile ne conduc la o poartă metalică batantă atunci trebuie să alegem sisteme de închidere de încredere pentru porţile metalice de exterior, adică închizători special create pentru porţile metalice batante. Acestea trebuie să fie robuste şi de calitate pentru că sunt permanent în aer liber, expuse capriciilor vremii, solicitate de a funcţiona zi şi noapte, arşiţă sau ger. Tot pentru că sunt montate la intrarea în curte sau în încăpere acestea trebuie să aibă un aspect plăcut, preferabil de menţinut pe toată durata de funcţionare. Iată câteva dintre închizătorile care odată utilizate, vor deveni de neînlocuit:

Recomandam aceasta incuietoare in principal pentru locurile  unde apa inghețata intra in conflict cu funcționarea cilindrului, locurile cu praf abundent sau la medile cu mult praf sau vant.

Închizătoare industrială anti praf LAKQ U0

Închizătoarea industrială pentru porţi cu protecţie antipraf LAKQ U0 îmbunătăţeşte sistemul de închidere industrial cu protecţia anti-praf. Încuietoarea este dotată cu mecanism inoxidabil și acoperire din aluminiu pentru a proteja cilindrul de contaminare cu particule străine. Această încuietoare se recomandă mai ales acolo unde apa înghețată intră în conflict cu funcționarea cilindrului, locurile cu praf abundent sau la mediile cu mult praf sau vânt. Încuietoarea și opritorul au ajustare continuă de 3/4” pentru a permite o aliniere perfectă a mecanismului de închidere. Schimbarea stânga-dreapta a mâinii  este uşoară, la fel şi a bolțului pentru încuietoarea automată. Anvergura este de 1” la o întoarcere a cheii. Bolţul de operare zilnică este cu cheie. Montarea se face cu 4 găuri prin două şuruburi. Distanța centrală dintre bolțuri este 2-3/8”. Această încuietoare: protejează cilindrul împotriva penetrării noroiului și a murdăriei.

Încuietoare cu grad mare de protecție

Incuietoare industrială LAK U2

Închizătoare industrială pentru porţi metalice LAKQ U2 este o încuietoare industrială cu un mecanism inoxidabil şi cu acoperire din aluminiu. Acest tip de încuietoare este recomandat pentru porţile industriale. Încuietoarea și opritorul au ajustare continuă de 3/4” pentru a permite o aliniere perfectă a mecanismului de închidere. O anvergură din oțel inoxidabil de 1” garantează închiderea asigurată. Gaura de încuietoare necesară este dependentă de ecluzier, dar ecluzierele standard și de securitate necesită o gaură de încuietoare de 1-1/4”. Schimbarea stânga-dreapta a mâinii este uşoară, la fel şi a bolțului pentru încuietoarea automată. Anvergura este de 1” la o întoarcere a cheii. Bolţul de operare zilnică are cheie. Ajustarea bolțului de până la 3/4” se face continuu fără a înlătura cutia broaștei  Distanța centrală dintre bolțuri este 2-3/8”.

Combinația carligului (opritorului) cu ecluzierulOfera o ancorare securizata a porții dumneavostra

Incuietoare cu locaș HYBRID6060

Închizătoare inoxidabilă cu cârlig pentru porţi HYBRID6060 este cu locaș cu mecanism 100% din oțel inoxidabil. Acest model poate fi instalat pe uși din oțel, aluminiu sau lemn. Cârligul masiv este din oțel inoxidabil și opritorul ajustabil formează un lacăt unic. Combinația cârligului (opritorului) cu ecluzierul SHKM sau SHKW oferă o ancorare securizata a porții şi nu permite porții să fie forțat deschisă atunci când „cârligul” se închide în placa de ancorare a ecluzierului. Schimbarea stânga-dreapta a mâinii  este uşoară, la fel şi a bolțului pentru încuietoarea automată. Anvergura este de 1” la o întoarcere a cheii. Ajustarea bolțului de până la 3/4” se face continuu fără a înlătura cutia broaștei. Cârligul este din oțel inoxidabil pentru închidere nocturnă. Anvergura cârligului este de 1-1/4”. Închizătoarea este dotată cu placă de acoperire pentru protecție anti murdărie a mecanismului de închidere.

Informaţii mai detaliate despre încuietori pentru porţi metalice batante se află pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Încuietori pentru porţi metalice batante - robusteţea şi rafinamentul necesar pentru o siguranţă de durată, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor