Opritori reglabili cu cârlig pentru porţi metalice – pentru porţi confortabile şi indestructibile

0

Ceea ce pare a fi un obiect simplu, un stâlp de metal cu garnitură, poate face diferenţa dintre o poartă care se va deteriora în timp sau este deteriorată chiar acum, şi una care va rezista în timp, chiar şi la folosiri nenumărate. O poartă este inevitabil un loc de trecere, prin care oamenii vin şi pleacă, iar poate din neatenţie sau poate chiar cu voie ea poate fi bruscată, trântită, lăsată deschisă. Desigur, pentru a evita toate aceste lucruri se poate angaja un portar. Dar cum nu toată lumea îşi permite asta, mai ales în cazul locuinţelor private, s-au pus la cale soluţii mai la îndemâna tuturor. Printre ele se află şi opritorul de porţi care pe lângă rolul de a proteja poarta, are şi rolul de a o face să fie cât mai uşor de folosit. Cum funcţionează acest opritor? Ei bine el este montat sub poartă sau în apropierea porţii şi poate să o ţină deschisă sau închisă şi să prevină ca poarta să fie trântită, bruscată sau să fie deschisă prea larg.

Printre opritoarele de calitate care fac întrunesc toate aceste beneficii sunt şi cele cu cârlig precum:

Opritor la preț avantajos

Opritor reglabil cu fixare în cârlig

Opritoare cu cârlig reglabil cu fixare în ciment IGC sunt opritoare rezistente create din aluminiu. Acest opritor pentru porţi metalice are un cârlig reglabil care poate fi inversat foarte uşor. De asemenea, opritorul este prevăzut cu garnitură de cauciuc care, împreună cu cârligul din poliamidă, evită deteriorarea cadrului porţii. Acest opritor se fixează rapid şi puternic în ciment. Opritorul este recomandat a fi utilizat pentru  cadre de porţi între 40 mm şi 60 mm. Reglarea simplă se face pe înălţime de 40 mm. Şasiul din aluminiu acoperit cu argint este un alt element ce oferă numeroase beneficii. Cârligul reversibil este montat în prealabil cu dispozitive de reţinere. Acest tip de opritor se montează pe poartă.

Opritor reglabil pentru uşă metalică de gradină ABK este ideal pentru a face din orice poartă una de calitate. Acesta este galvanizat prin imersiune în baie pentru amplasarea în ciment. Cârligul este de 52 mm şi este reglabil pe înălţime. Opritorul ABK este conceput pentru a opri o bară orizontală sudată între pilonii de poartă. Profilul în formă de U este din oţel şi e galvanizat prin imersiune în baie. Bolţul acestui opritor este din oţel inoxidabil, iar tamburul este din aluminiu.

Talpă reglabilă pentru opritoare de porţi metalice UGC/IGC-FEET este prevăzută cu opritoare IGC/UGC. Dispozitivele sunt suplimentare pentru fixare pentru montarea opritoarelor pe podele de ciment. Setul include două bolţuri de ancorare pentru ca procesul de instalare să fie cât mai simplu. În plus, kitul este prevăzut şi cu două bolţuri de ancorare M8.

Talpă reglabilă la preț avantajos

Talpă reglabilă pentru opritoare la preț avantajos

Informaţii mai multe despre instalare şi opritoare cu cârlig pentru porţi metalice găsiţi pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Opritori reglabili cu cârlig pentru porţi metalice - pentru porţi confortabile şi indestructibile, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor