Şilduri cu 2 clanţe pentru uşi metalice de exterior-o uşă practică, o uşă sigură

0

Probabil că sunteţi obişnuiţi cu şildurile cu două clanţe la uşile din interior. Ele sunt foarte utile din mai multe motive. În primul rând designul este accesibil tuturor claselor de vârstă. În al doilea rând este uşor de folosit în foarte multe situaţii precum atunci când trebuie să deschidem uşa şi avem mâinile pline, situaţii când ne grăbim să ieşim şi nu avem timp să deschidem uşa şi pur şi simplu apăsăm pe mâner. Un design accesibil face totul. Desigur acest design poate varia de la model la model. De aceea există şilduri cu două clanţe cu buton, cu mâner de diferite forme pentru a se potrivi preferinţelor unei game cât mai variate de utilizatori, şilduri cu aspecte clasice, şilduri ce pun accentul pe aspect şi şilduri care pun accentul pe senzaţia oferită la atingere. Mulţi pot prefera clanţele în loc de buton pentru că nu există necesitatea de rotire a acesteia. Pe de altă parte alţii preferă butoanele pentru că oferă un aspect clasic. Însă cel mai important este ca atunci când utilizatorii caută să îşi achiziţioneze şilduri pentru exterior să se asigure că pe lângă partea practică să fie atenţi şi la robusteţe şi rezistenţă, lucruri foarte necesare la accesoriile de uşă din exterior.

Silduri ieftine pentru usi de exterior

Silduri de aluminiu pentru usi metalice ieftine

Şilduri de aluminiu pentru uşi de exterior 3006M sunt un tip de şilduri potrivite pentru uşile şi porţile din exterior acestea fiind construite într-un stil modern, stil care înfrumuseţează şi aduc o notă de stil primei impresii pe care oaspeţii şi-o fac despre locuinţa sau afacerea pe care o deţineţi. Acestea sunt construite din aluminiu şi rezistă la orice tip de condiţii meteorologice. Aceste şilduri au axul în formă pătrată de 8 mm şi aproximativ 5/16”.

Şilduri aluminiu pentru uşi şi porţi metalice 3006C sunt un set de mânere care nu doar că oferă un aspect plăcut intrării dumneavoastră în curte, dar oferă şi o senzaţie plăcută la atingere. Forma lor oferă utilizatorilor şi beneficiul de a fi uşor de manevrat. Acestea sunt construite din aluminiu, au culoarea gri şi axul în formă pătrată de aproximativ 5/16”.

Silduri pentru porti ornamentale, ieftine

Silduri ieftine ornamentale

Şilduri de uşi ornamentale pentru gradină 3006FA sunt potrivite pentru deţinătorii de locuinţe sau afaceri cu grădini ce necesită ca grădina lor să capete un aspect clasic, dar în acelaşi timp unic. Mânerele ornamentale sunt construite dintr-un aliaj de aluminiu şi zinc. Axul este în forma pătrată de 8 mm, aprox. 5/16”.

O gamă variantă de astfel de modele alături de informaţii detaliate despre ele se află pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Şilduri cu 2 clanţe pentru uşi metalice de exterior-o uşă practică, o uşă sigură, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor