Zăvor pentru ușă metalică sau de lemn – Magnalatch side pull cu cheie

0

Viața este prea scurtă ca să ne permitem să avem încuietori de proastă calitate. Viața e prea scurtă ca să ne petrecem în fiecare zi timp spunându-ne „mâine voi schimba zăvorul” de fiecare dată când ne chinuim să închidem ușa și să nu o facem. Viața noastră este prea prețioasă și ca să ne permitem să ne pierdem timpul gândindu-ne mereu la aceleași lucruri. În plus, viața este prea valoroasă ca să o punem în pericol din cauza unui zăvor slab, de proastă calitate.

Zavor ieftin pentru usa metalica

Zavor de usa metalica

În România au loc anual aproximativ 3000 de jafuri. Asta ar trebui să ne ridice cel puțin câteva semne de întrebare. Este casa noastră în siguranță? Avem o încuietoare destul de bună? Porțile noastre sunt de decor sau chiar protejează locuința? Însă nu doar jafurile trebuie să ne îngrijoreze. Multe persoane au de suferit și din pricina accidentelor din interiorul casei. Pentru ca ele să poată fi evitate, fiecare poartă trebuie protejată. Spre exemplu, poarta de la piscină trebuie securizată în așa fel încât să nu permită accesul copiilor sau a persoanelor neautorizate, motivele fiind evidente: aceștia se pot răni. Și porțile de la grădină trebuie protejate, mai ales dacă ținem la aspectul acesteia și nu dorm ca animalele de companie să ne distrugă munca.

Chiar dacă noi sau membri familiei nu sunt acasă atunci când are loc un jaf, acesta are un impact major asupra sentimentului de securitate pe care îl are familia. Desigur, apoi apar și neplăcerile financiare cauzate de jaful în sine. Dar jafurile pot fi evitate. Sunt o mulțime de lucruri pe care puteți să le faceți pentru a le evita aceste lucruri, pentru a spori siguranța casei dumneavoastră. Printre acestea se numără și achiziționarea unui zăvor de ușă de calitate.

Zăvorul de ușă metalică sau de lemn magnalatch side pull cu cheie este unul dintre cele avantajoase. Siguranța prin blocare cu cheie aduce, pe lângă „liniște sufletească” și siguranță.

Primul model MagnaLatch Side Pull a fost reproiectat într-o versiune cu blocare cu cheie. Acest model beneficiază de brevetul D&D “Lost Motion Technology” – fapt ce oferă o zonă de joc liber care face din Magna Latch cel mai sigur zăvor pentru poartă din lume.

Acesta este util într-o mulțime de aplicații fiind ideal pentru utilizarea atât la porțile metalice, cât și la porțile de grădină sau alte porți din jurul casei. Astfel se pot evita accidentele nedorite și se pot ține în siguranță copiii.

Aceast zăvor pentru porți metalice și de lemn are un reglaj vertical de până la 8 mm fapt care face instalarea mai ușoară și permite alinierea de precizie după montare.

Având aceiași foarte puternici magneți permanenți ca celelalte modele MagnaLatch și fiind făcut din oțel inoxidabil și materiale foarte rezistente este proiectat pentru folosirea de lungă durată, deci investiția se face o singură dată.

Mai multe despre Zăvorul pentru ușă metalică sau de lemn sunt pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Zăvor pentru ușă metalică sau de lemn - Magnalatch side pull cu cheie, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor