Închizători reglabile pentru porţi metalice – siguranţă, rezistenţă durabilitate

0

Porţile metalice sunt din ce în ce mai căutate. O simplă plimbare ne poate certifica acest lucru. Este şi normal, doar, pe lângă faptul că oferă un aspect plăcut locuinţei şi îi dă şi un ton clasic, ele au nenumărate avantaje. Desigur, există o mulţime de modele de porţile metalice cu forme, mărimi, materiale şi structuri diferite. Toate au însă acelaşi scop, acela de a oferi protecţie împotriva intruşilor. Printre primele avantaje se numără faptul că rezistă foarte bine capriciilor naturii pentru că sunt făcute din materiale rezistente în timp şi puternice. Un alt beneficiu este faptul că astfel de porţi sunt extrem de uşor de întreţinut, sunt rezistente la apă şi uşor de curăţat. Această îngrădire metalică este utilă într-o multitudine de situaţii şi pot fi instalate în case, birouri, grădini, cluburi sportive, şcoli, şi multe alte locuri. Un alt mare avantaj al acestor tipuri de porţi este faptul că pot fi utile şi în gospodării, dar şi în instituţii sau spaţii comerciale. Ele sunt utile pentru protejarea copiilor, dar şi pentru protecţia afacerilor. Desigur, toate aceste amănunte nu ar putea exista fără „cireaşa de pe tort”, încuietorile reglabile pentru porţi metalice. Ele sunt cele cu ajutorul cărora o poartă este cu adevărat rezistentă, cu adevărat sigură. Printre ele se numără şi:

Balamale ieftine reglabile pentru porti metalice

Balamale reglabile pentru porti metalice, ieftine

Balamale reglabile cu arc pentru porţi metalice SWING40 sunt utile mai ales în cazul porţilor de grădină. Setul este uşor de montat în interiorul unui tub de 40×40 mm. Puterea SWING a acestora poate fi reglată uşor din exterior cu ajutorul unei chei allen. De reţinut e faptul că o balama este pentru partea de sus, iar cealaltă pentru partea de jos. Pentru fixarea acesteia se culisează în cadrul porţii. Această balama este reversibilă stânga dreapta. Tensiunea arcului este şi ea reglabilă cu o cheie allen M3. Lungimea maximă a porţii suportată de aceste balamale este de 1300 mm, iar greutatea de 60 kilograme.

Închizătoarea reglabilă pentru poartă metalică VERTICLOSE este extrem de utilă pentru porţile industriale. Viteza şi forţa acesteia este de asemenea reglabilă. Montarea ei nu este deloc complicată, ba dimpotrivă aceasta se face uşor şi rapid cu Quick-fix. Montajul se face pe plan vertical. Un foarte mare avantaj e faptul că viteza de închidere nu este afectată de modificările de umiditate şi temperatură. Cursa liberă este reglabilă pentru închidere perfectă. De asemenea, această închizătoare reglabilă pentru poartă metalică este special concepută pentru a fi folosită în exterior pentru că rezistă atât la ploaie cât şi la îngheţ, dar şi la rugină. Un alt mare beneficiu este faptul că setul are opritor de poartă inclus. Unghiul maxim de deschidere permis este de 90°.

Incuietori reglabile pentru porti metalice si de lemn la pret redus

Inchizatori reglabile pentru porti metalice si de lemn, ieftine

Închizătorile reglabile pentru porţi metalice SAMSON 250/400 sunt special concepute pentru porţile industriale. Acestea permit ca viteza şi forţa de închidere a porţii să fie reglate. Fixarea acestor încuietori se face extrem de uşor şi rapid cu ajutorul Quick-fix. Montajul ei se face pe plan orizontal. Aceste încuietori sunt utile celor care locuiesc în zone cu precipitaţii crescute şi umiditate mare deoarece rezistă la intemperii şi la rugină, având totodată un design solid. Această încuietoare dispune de un dispozitiv antifurt şi este rezistent la tentativele de vandalizare.

Informaţii şi produse mai multe de tipul închizătorilor reglabile pentru porţi metalice sunt pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (21 votes cast)
Închizători reglabile pentru porţi metalice - siguranţă, rezistenţă durabilitate, 5.0 out of 5 based on 21 ratings
Share.

Autor