Un zăvor de uşă bun protejează proprietatea de o intenţie rea

0

Hoţii au fost, sunt şi vor fi mereu o preocupare pentru deţinătorii de case, terase, cafenele sau alte afaceri ce presupun deţinerea unei curţi. Este şi normal ca deţinătorii lor să fie mereu preocupaţi de protejarea proprietăţilor lor. Însă, de multe ori, aceştia nu se gândesc doar la protecţia bunurilor materiale, ci şi la protecţia copiilor lor, a soţiilor, a familiei şi, de ce nu, a animalelor lor. Cu toţii se întreabă care ar fi cel mai bun mod de a asigura securitatea tuturor acestora. Desigur că nu există un răspuns universal valabil, dar, pe lângă toate măsurile de siguranţă, precum alarme, camere de filmat câini de pază, uşi de calitate, lucruri aflate la vederea hoţilor, trebuie să se acorde o atenţie specială şi lucrurilor mărunte care să îi pună în dificultate sau chiar să îi oprească pe hoţi. Printre ele este achiziţionarea de zăvoare de porţi antiefractie.

Zavor antiefractie pentru porti

Zavor antiefractie pentru porti metalice ieftin

Astfel, atunci când căutaţi un zăvor de uşă trebuie să vă ghidaţi după principii precum tradiţia siguranţei, a forţei, a stilului. Modele ce însuşesc toate aceste sunt şi cele de la MagnaLatch. Aceste modele de zăvoare sunt ideale pentru a fi folosite atât pentru porţile de metal, cât şi pentru porţile din lemn din jurul caselor sau porţile din jurul grădinilor. De asemenea acestea pot fi utile şi ca zăvoare porţi pentru piscine dacă sunt instalate corespunzător.

Acestea certifică rezistenţa în timp prin polimer foarte puternic şi componente din oţel inoxidabil. Acestea nu vor provoca niciodată griji cu privire la ruginirea legăturilor sau oxidarea suprafeţelor. De asemenea ele sunt reglabile atât orizontal, cât şi vertical înainte şi după instalare. Acestea respectă toate codurile de siguranţă, iar mecanismul lor asigură faptul că ele nu se vor bloca, lăsând utilizatorii să se bucure de zilele petrecut în curtea lor, dar şi departe de ea, ştiind că cei dragi sunt în siguranţă. Seturile puse la dispoziţie oferă şi posibilitatea adaptării la diametre diferite între 48 şi 73 mm pentru gard şi 30 mm şi 35 mm pentru poartă.

În plus, zăvorul de uşă Vertical Pull este potrivit mai ales pentru familiile cu animale sau copii, el putând fi montat astfel încât să nu fie la îndemâna lor. Şi acest model oferă posibilitatea unui reglaj uşor, iar pentru a oferi o siguranţă sporită se poate bloca şi cu cheie şi nu se deschide în urma tragerilor sau mişcărilor.

zavor antiefractie pentru porti metaliec

Zavor ieftin pentru porti metalice

Şi încuietoarea MagnaLatch Top Pull este concepută în aşa fel încât butonul de eliberare să poată fi la o distanţă corespunzătoare faţă de copii. Modelul premiat îndeplineşte toate standardele de securitate.

Mai multe informaţii, detalii dar şi date despre preţuri de zăvoare si încuietori de uşă găsiţi pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Un zăvor de uşă bun protejează proprietatea de o intenţie rea, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor