Balamalele – punctele ideale de susținere pentru porți și uși!

0

 Ce sunt balamalele și unde se pot întrebuința?

Balamalele sunt accesorii indispensabile atunci când vine vorba de montarea ușilor sau porților și reprezintă punctul principal de susținere al acestora. Fără suportul balamalelor, practic o ușă sau o poartă nu ar putea fi folosită, nu s-ar putea deschide sau închide. Balamalele oferă stabilitate  și ajută la fixare.

Multe persoane nu acordă foarte mare atenție atunci când vine vorba despre achiziționarea acestor mici accesorii. Însă, în funcție de calitatea acestora  depinde  rezistența lor  în timp.  De exemplu, dacă aveți nevoie de balamale pentru porți metalice, atunci este necesar să achiziționați balamale rezistente și solide care să suporte greutatea porții. De asemenea, reglarea balamalelor este importantă, iar pentru o fixare corectă este indicată deschiderea şi închiderea repetată a uşii sau porții.

Sunt multe  modele și nu știți care variantă este cea mai bună sau care balama este potrivită?

Pe piață există o varietate de balamale, unele de calitate, altele sunt sub limita așteptărilor, de aceea este foarte important să știți ce să alegeți și foarte important, de unde să alegeți.

Balamale_multi_reglabile_pentru_porti_metalice_si_lemn_TruClose_heavy_dutySpre exemplu, balamalele multi reglabile pentru porti metalice si lemn TruClose heavy duty  sunt  balamale cu reglaj mare folosite pentru porți. Acest model este potrivit pentru porți cu trafic intens de maximum 60 kg și pune la dispoziție o gamă largă a reglajului pentru o instalare foarte ușoară dar și eficientă. Avantajul acestor balamale reglabile este că au un filet care oferă posibilitatea de  reglare prin înșurubare.

Cu o ajustare verticală și orizontală de până la 19 mm și tensiune reglabilă a arcului, balamaua TruClose Heavy Duty se poate instala pe orie tip de material al porții.

Prețul unui astfel de model ajunge la suma de  285.23 lei, o sumă modică atunci când vine vorba de stabilitatea unei porți.

Balamale_fixe_la_porti_cu_stalpi_rotunzi_TruClose_heavy_duty_1În cazul în care doriți o alternativă, balamalele fixe care se pot atașa la porți cu stâlpi rotunzi TruClose heavy duty vă pot fi de ajutor.

Balamalele TruClose Heavy Duty, concepute pentru stâlpi rotunzi, sunt create pentru a se potrivi la o gamă largă de dimensiuni. Sunt ideale pentru porți cu trafic intens de maximum 60  kg și suportă încărcări de până la 317 kg.

Dacă vă veți hotărî asupra acestui model, puteți să alegeți între cele două modele disponibile pentru combinații diferite de dimensiuni ale porții, între 35-50 mm și stâlpului gardului, între 48-73 mm.

Prețul acestor balamale este de 233.51 lei, sumă care reprezintă o investiție într-un obiect care vă oferă siguranță, mai ales dacă este vorba despre o balama pentru poartă.

Indiferent că este vorba de balamale pentru porți sau uși, fixe sau reglabile, indiferent de dimensiunea sau greutatea lor, alegerea acestora ar trebui să se facă după criterii care să vă asigure rezistența lor în timp dar și funcționarea pe o perioadă cât mai mare. Nu în ultimul rând, o balama solidă îndeplinește cele mai severe condiții în privința siguranței, asigurând protecție antiefracție.

Înainte de achiziționarea balamalelor, vizualizați întreaga gamă de produse care vă este pusă la dispoziție. Indiferent că aveți nevoie de o balama pentru o poartă sau ușă, indiferent de materialul din care acestea sunt realizate, vă  stau la dispoziție multe modele din care puteți alege produsul potrivit.

Dacă tocmai v-ați cumpărat o nouă poartă sau ușă și doriți să o montați, cu siguranță  aveți nevoie de balamale. Alegerea vă aparține, nu trebuie decât să le achiziționați pe cele mai bune și rezistente!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (23 votes cast)
Balamalele – punctele ideale de susținere pentru porți și uși!, 4.9 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor