Broasca electromagnetică, iar uşile tale îţi vor oferi confort şi siguranţă

0

Gândiţi-vă că spuneţi de multe ori că siguranţa voastră şi a familiei voastre este pe primul loc. Se poate ca această propoziţie să fie adevărată însă nu mulţi ştiu ce trebuie să facă pentru ca siguranţa lor să nu fie compromisă. În primul rând, ar trebui securizată cu grijă locuinţa. Securizarea locuinţei ar trebui să înceapă cu achiziţionarea unui sistem de închidere de încredere. Bineînţeles că o uşă sau o poartă cu dotări standard nu poate garanta acest lucru. De aceea cel mai bine ar fi să alegeţi chiar voi modul în care îi protejaţi pe cei dragi, dar şi bunurile voastre. Desigur că alegerea unui încuietori se face şi în funcţie de necesităţi şi posibilităţi, dar broasca electromagnetică poate trece testul siguranţei şi confortului vostru. De aceea ea se poate utiliza atât la intrările în curte, bloc sau locuinţă.

brosca electrmagnetica cu deschidere permanenta ieftina

Broasca electromagnetica ieftina

Prima broască electromagnetică a fost creată de by Sumner „Irving” Saphirstein în 1969 pentru instalarea pe uşi, la piaţa din Montreal. Grija pentru incendii a autorităţilor a împins la găsirea unei soluţii de siguranţă în caz de incendii. Saphirstein a propus iniţial o adunare liniară de opritoare de uşi. Apoi el a perfecţionat sistemul şi a continuat să lucreze la el adăugând accesorii şi circuite pentru broasca electromagnetică. De atunci sistemul s-a răspândit în lumea întreagă, oferind soluţii practice tuturor.

Desigur că broaştele se împart în mai multe categorii, în funcţie de necesităţi, stil, material sau formă. Iată câteva exemple:

Broasca electromagnetică îngropată şi cu placă scurtă sau zăvorul electric care se poate monta atât în stânga, cât şi în dreapta, atât jos, cât şi sus. Această broască electromagnetică se foloseşte de regulă la porţile de exterior montându-se de obicei pe partea fixă a uşii.

Broasca electromagnetică pătrată lungă care se mai numeşte şi ea zăvor electric, se foloseşte tot la porţi de exterior, însă forma pătrată oferă posibilitatea de a fi montată în tocul uşii. Ea se poate instala şi la intrări în bloc ori în curte. Această broască electromagnetică poate funcţiona prin apăsare de buton ori prin deschidere cu cheie.

broasca electrmagnetica de poarte patrata

Broasca electrmagnetica patrata

Tot pentru intrările în bloc sau în curte se foloseşte şi broasca electromagnetică îngropată cu placă scurtă şi deschidere permanentă. Spre deosebire de celelalte broaşte, aceasta poate rămâne deschisă până se intră, după care se blochează. Limba acestui zăvor se poate regla stânga-dreapta, deci nu necesită alte ajustări mecanice.

Produsele menţionate, dar şi altele din această categorie pot fi găsite pe broasca.ro

Roxana Moraru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (21 votes cast)
Broasca electromagnetică, iar uşile tale îţi vor oferi confort şi siguranţă , 5.0 out of 5 based on 21 ratings
Share.

Autor