Broaştele aplicate pentru uşi, grilaje, jaluzele sau obloane, investiţia minimă pentru siguranţa maximă

0

Atunci când amenajăm o casă tendinţa principală este să ne axăm pe detaliile amenajării de interior, şi mai puţin pe cele de exterior. Bineînţeles că atunci când vine vorba de amenajarea unei case printre primele lucruri pe care ni le imaginăm sunt culoarea pereţilor, culoarea şi dimensiunea mobilierului, aranjamentul mobilierului, uneori chiar şi poziţionarea obiectelor decorative. Rareori ne gândim că în planul pentru amenajarea casei sau a altei clădiri pe care o deţinem, ar trebui să primeze şi atenta selecţionare a obiectelor de siguranţă precum broaştele de la uşă.

Vă vine să credeţi sau nu, acestea sunt tipurile de detalii care fac diferenţa. De ce? Pentru că proastă alegere, sau alegerea în grabă a broaştelor de uşă poate duce la greşită armonizarea cu celelalte detalii, dar şi la punerea la punct a unui sistem de siguranţă care lasă de dorit.

Pe primul loc în alegerea broaştelor de uşă trebuie să fie rolul lor practic. Astfel, dacă aveţi nevoie să securizaţi obloanele din fier aflaţi că există broaşte special concepute pentru obloanele din fier. Acestea reprezintă soluţia optimă pentru siguranţa necesară a grilajelor, obloanelor sau chiar şi a uşilor mai grele, din fier. Acestea pot fi ideale atât pentru domiciliu, cât şi pentru depozite sau magazii. Ele sunt concepute din oţel zincat, zăvorul este din oţel şi este fricţionat pentru a asigura, la nevoie, şi o funcţionare verticală. Cilindrul lor este conceput din alamă masivă cu 7 pistoane şi protecţie externă.

broasca_blindata

Pe de altă parte, dacă aveţi nevoie de broaşte aplicate, trebuie să ştiţi că puteţi alege să folosiţi broaştele aplicate Viro, create pentru uşi din lemn sau uşi metalice. Achiziţionarea lor vă garantează siguranţa de care aveţi nevoie pentru o lungă perioadă de timp. Acestea sunt utile mai ales dacă vă doriţi un zăvor de calitate, din alamă masivă, reversibil şi care poate fi acţionat cu cheia din exterior, iar din interior cu trăgaciul lateral care se poate bloca.

Broasca_aplicata

Dacă aveţi în locuinţă sau la spaţiul comercial uşi basculante, şi pentru ele există o soluţie, adică broaştele pentru uşi basculante cu profil simetric. Şi acestea sunt create din oţel zincat, zăvoarele acestora au un oţel de 3 mm, iar cilindrul este din alamă masivă pentru uşi basculante grele.

Broasca_pentru_usi_basculante_cu_profil_simetric

Şi grilajele sau porţile pot fi securizate uşor cu ajutorul broaştelor pentru grilaje şi porţi cu cheie de profil Viro. Broaştele pentru porti şi grilaje au structura şi componentele interne din oţel zincat, zăvoarele din oţel şi cheile din alamă nichelată. Acestea sunt avantajoase şi pentru că în cazul unei eventuale forţări, mecanismul intern al încuietorii nu va fi afectat.

Broasca_pentru_grilaje

Pentru o varietate mai mare de produse, pentru mai multe detalii şi chiar şi pentru achziţionare accesaţi broasca.ro

Roxana Moraru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Broaştele aplicate pentru uşi, grilaje, jaluzele sau obloane, investiţia minimă pentru siguranţa maximă, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor