Sisteme de ieşire antipanică, un obiect funcţional şi un accesoriu de design pentru o încăpere cu adevărat sigură

0

Multe dintre obiectele de design îşi pierd din însemnătate atunci când acestea sunt ascunse, mascate, sau sunt punct de sprijin pentru alte obiecte. Un exemplu concludent este uşa antipanică. În mod normal ea trebuie să afle în orice cameră de hotel, în spital, în şcoală, în universităţi, în cafenele, în teatre, în restaurante, în mall-uri sau în alte instituţii publice. Dacă această uşă există, dar sistemul antipanică pentru ieşire nu este atent ales, există riscul ca oamenii să tindă să îl ascundă sau mascheze, cu toate că acest lucru este ilegal. Însă uşile antipanică, împreună cu sistemele antipanică atent alese pot fi nu doar un obiect necesar practic, ci şi un detaliu care armonizează încăperea prin designul său, integrându-se perfect în orice gen de încăpere. În plus, un sistem atipanică de calitate nu este greu de recunoscut. Trebuie doar o atenţie sporită la detalii, dar şi la aspectul care, dacă este plăcut, se observă la finisaje şi la materialele alese.

Bara pentru iesire de urgenta

Bara ieftina pentru sistem antipanica

Având în vedere necesităţile, aspectul şi scopul ce îl deserveşte fiecărei încăperi, există mai multe tipuri de sisteme atipanică. Acestea pot fi pe bază de mâner sau pe bază de bară, însă toate sunt în conformitate cu standardele europene pentru ieşiri de siguranţă, sau, după caz, pentru uşi antifoc.

Dacă alegeţi ca sistemul dumneavoastră antipanică să fie sub formă de bară şi zăvor trebuie să ştiţi că îi puteţi conferi un aspect plăcut pentru că lungimea şi culoarea tijei din aluminiu pot fi alese de către utilizatori. Zăvorul acestui sistem este de asemenea dintr-un material rezistent, din oţel inoxidabil.

Dacă doriţi ca sistemul antipanică să fie sub formă de mâner, aflaţi că acestea sunt alcătuite din mâner cu şild şi locaş pentru cilindru. Spre deosebire de alte sisteme antipanică, acesta este util celor care au nevoie ca uşa să fie deschisă sau încuiată din exterior. În plus, există şi varianta unui sistem antipanică cu mâner exterior ce conţine bară antipanică, mâner exterior, broască reversibilă şi semicilindru.

Bineînţeles că puteţi îmbunătăţii sistemele antipanică existente, achiziţionând separat elementele de care aveţi nevoie precum bara pentru sistem antipanică, broasca reversibilă pentru sistemul antipanică sau semicilindrul pentru sisteme antipanică. Broasca se poate monta împreună cu sistemele cu mâner antipanică pentru antifoc şi pentru ieşiri de urgenţă şi are placă frontală, carcasă şi zăvor din oţel galvanizat. Semicilindrul presupune protecţie împotriva metodei prin percuţie şi conţine câte un canal de ghidare prin miez pentru repartizarea uniformă a forţei la acţionarea cheii.

Maner ieftin pentru iesire antipanica

Maner ieftin de exterior pentru iesire de urgenta

Prin urmare, este important ca acele clădiri care găzduiesc un număr mare de oameni, să le ofere acestora posibilitatea de a ieşi rapid şi în siguranţă într-o situaţie de urgenţă. Sistemele antipanică instalate corespunzător pot îndeplini cu uşurinţă această cerinţă, iar cele de calitate sunt uşor de instalat şi de utilizat.

Mai multe aplicaţii pentru sistemele antipanică, dar şi sfaturi şi detalii tehnice despre ele găsiţi pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Sisteme de ieşire antipanică, un obiect funcţional şi un accesoriu de design pentru o încăpere cu adevărat sigură, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor