Broasca aplicată pentru porți cu gratii – o securitate ca la carte

4

Cheile au apărut în viețile oamenilor de câteva sute, sau chiar mii de ani. Toți suntem obișnuiți cu ele, nimeni nu își mai închipuie viața fără ele. Deja este aproape un reflex necondiționat ca atunci când părăsim o locuință sau un spațiu securizat să scoatem setul de chei și să îl încuiem. Ceea ce pare a fi o unealtă simplă, este de fapt parte dintr-un mecanism complex. Desigur nu toate aceste mecanisme sunt la fel de sigure, însă siguranța oferită este influențată extrem de mult și de felul în care utilizatorii își cunosc și utilizează nevoile atunci când achiziționează astfel de dispozitive. Închizătorile pentru porți industriale și de lemn trebuie și ele alese astfel încât investiția făcută să fie cu folos, să reziste în timp și să își îndeplinească scopul.

Broaste pentru porti cu gratii la pret redus

Broaste aplicate pentru porti cu gratii ieftine

Porțile metalice cu grilaj sunt alese în mare parte pentru robustețea lor, pentru rezistența la intemperii, pentru rolul lor de a intimida, sau pentru rolul antiefracție. Nu este de ignorat nici designul acestora deosebit care poate face din orice locuință, una stilată, rafinată, plăcută la vedere și totuși greu de spart. Acest fel de porți, cele cu grilaj, necesită un tip de încuietoare creată special pentru ele:

Broasca aplicată pentru porți cu gratii: este o încuietoare fabricată din materiale rezistente și oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Materialele folosite vă asigură că yala pentru porți Z-Lokk nu va rugini niciodată.

Broasca cu un design plăcut ce oferă o eleganță în plus oricărei locuințe beneficiază de cilindri de închidere dubli, ideali pentru porțile cu grilaj. Această încuietoare poate fi instalată rapid și ușor fără nici un fel de frezare, găurire sau sudare și permite ajustarea orizontală si verticală până la 13 mm in orice moment din timpul sau după terminarea montajului.

Acest model este disponibil în doua variante: una potrivită pentru rame de porți între 25 și 41 mm și alta mai lungă pentru rame între 44 si 63 mm. Distanțiere speciale sunt oferite la fiecare variantă pentru a se potrivi cu lățimi diferite de ramă. În plus, broasca este concepută în așa fel încât să poată fi potrivită cu nevoile porții. Ea se poate livra cu cheie diferită sau cu cheie unică.

Astfel principalele avantaje ale acesteia sunt: lipsa blocajului mecanic în timpul închiderii, instalarea ușoară, ușurează mișcarea de închidere a porții, oferă liniște și siguranță, este ușor de folosit, se poate închide cu o singură mână și oferă o securizare de excepție.

Mai multe informații despre Broasca aplicată pentru porți cu gratii sunt pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Broasca aplicată pentru porți cu gratii - o securitate ca la carte, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor