Broaşte electrice – siguranţa şi confortul au dat mâna

0

Trăim într-o perioadă în care avem extrem de multe opţiuni în orice dorim să achiziţionăm. La fel se întâmplă şi cu un simplu sistem de închidere a uşii. Dar acesta nu este neapărat un lucru rău, trebuie doar să ne documentăm înainte, să ştim exact care este cea mai bună opţiune pentru nevoile noastre. Este bine să ştim dacă avem nevoie de mâner sau cilindri cu buton, de broaşte mecanice sau electromagnetice spre exemplu. Dacă vă surâde ideea achiziţionării a celui din urmă sistem de închidere, aflaţi că acesta este un mecanism de închidere ce funcţionează cu ajutorul curentului electric. Unele dintre aceste mecanisme sunt de multe ori de sine stătătoare cu un ansamblu de control electronic montat direct pe încuietoare. Altele sunt conectate la un sistem de control pentru acces. Acestea din urmă broaşte presupun o serie de avantaje precum controlul cu cheie, caz în care cheile pot fi adăugate şi scoase fără ca butucul de uşă să necesite schimbare întregului set de chei, control de acces bun, înregistrarea activităţii de ieşire-intrare. Broaştele electrice folosesc magneţi, bobine sau motoraşe pentru a acţiona broasca fie prin încărcarea, fie prin descărcarea de putere. Acestea sunt extrem de uşor de folosit, la fel de uşor precum e să folosiţi un întrerupător, de exemplu. Acestea pot fi folosite atât în apartamente cât şi în complexe de locuinţe bazate pe un sistem de control de acces. Printre broaştele electrice care merită încercate se disting:

Broasca ieftina electrica

Broasca electrica pentru usa

Broasca electrică Block Out pot fi aplicate pe uşi, porţi sau portiţe, atât pe interior şi exterior. Acestea sunt interschimbabile cu încuietorile electrice electrice V97dar şi cu cele mai diverse încuietori electrice din comerţ deja aplicate. Zăvorul acţionat manual garantează închiderea broaştei independent de impulsul electric. Caracteristicile şi finisajul variantelor de broaşte vopsite sunt ideale pentru uşi şi porţi din lemn, iar cele zincate pentru uşi, porţi şi portiţe din metal, pot fi utilizate chiar şi în ambient cu o clima variată. Această broască electrică are pistoane din alamă, contrapistoane din alamă tip „ciupercă” antisperaclu, arcuri pistoane din bronz fosforos, butuci de uşă din alamă masivă şi Zăvor din alamă masivă nichelată.

Broasca electrică V85 poate fi aplicată pe uşi şi porţi interioare. Cele trei puncte de închidere (zăvoare şi bare) oferă o rezistenţă importantă în cazul tentativelor de spargere. Caracteristicile şi finisajul acestora sunt ideale pentru uşi şi porţi de intrare din lemn. Mecanismul de funcţionare al acestei broaşte este următorul: cu zăvoare (3 puncte de închidere) încuietoarea se poate debloca doar cu cheia; axele de transmisie sunt din oţel zincat pentru aplicarea barelor verticale; cilindru tip pompă/încuietoare cu 6 pini din oţel; în variantele cu cheie cu barbă dublă, cheia se poate extrage numai după 2 sau 4 răsuciri de cheie.

Broasca electrica pentru usa


Broasca ieftina electrica

Broasca electrică V97 cu buton cu deschidere spre exterior a fost realizată pentru a fi aplicată pe uşi, porţi şi portiţe, interne sau externe, cu deschiderea spre exterior. Această necesitate este prezentă atunci când poarta sau portiţa este situată pe un loc în urcare şi este întâlnită şi atunci când normele de siguranţă prevăd în caz de urgenţă o cale de ieşire spre exterior. Caracteristicile şi finisajul acestora sunt ideale pentru uşi şi porţi din lemn sau metal.

Mai multe detalii despre broaşte electrice pentru uşi, dar şi mai multe produse găsiţi pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Broaşte electrice - siguranţa şi confortul au dat mâna, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor