Butuci de yala pentru uşi şi porţi metalice-o casă protejată până la cele mai mici detalii

0

Atunci când vorbim despre metal, cuvântul rezistenţă ne apare imediat în minte. Este şi normal, doar şi DEX-ul îl descrie ca fiind un material solid, care se oxidează sau se alterează cu greutate. Acesta este motivul pentru care tot mai mulţi oameni preferă să îl utilizeze şi pentru a-şi proteja locuinţa de musafirii nepoftiţi. O uşă metalică este cu siguranţă o uşă care intimidează, o uşă rezistentă în timp, o uşă care rezistă la încercări de spargere, mai simplu spus, o uşă care protejează. De asemenea, o poartă metalică este o poartă care rezistă la condiţii meteo de orice fel, o poartă care rezistă la folosirea frecventă, o poartă care conferă un plus de rafinament vizual şi estetic, o poartă care oferă siguranţă celor care o folosesc. Totuşi, acestea nu pot să facă o treabă bună până la capăt dacă nu sunt însoţite de accesorii la fel de calitative precum sunt ele. Accesoriile din fabrică de obicei nu oferă cele mai bune servicii. Desigur, înlocuirea lor presupune eforturi de timp şi financiare, dar acestea sunt total justificate. Spre exemplu, dacă achiziţionaţi butuci de yala pentru uşi şi porţi metalice performante, vă veţi bucura de siguranţă garantată.

Cilindri ieftini porti metalice

Cilindri porti metalice, ieftini

Butucul de yală cu cheie tubulară pentru uşi metalice 3012T14 este un set cilindru triunghiular pentru chei triunghiulare 9/16”. Setul de cilindru din oţel inoxidabil permite echiparea fiecărei încuietori Locinox cu un dispozitiv de control al accesului în formă triunghiulară. Acest butuc metalic funcţionează în combinaţie cu cheia triunghiulară 14 MM. Acest butuc poate fi folosit în zone de depozitare de deşeuri, de acces pompieri sau zone de parcare. Acest set se bucură de ansamblu cu montare retro rapidă şi simplă, compatibilitate universală pentru cheia triunghiulară 9/16” şi poate înlocui orice cilindru cu profil european de 54-60 mm.

Cilindrii uşă standard pentru porţi de exterior 3012x33x sunt cilindrii cu profil european cu trei chei: 60 mm (2-3/8”), cu sisteme Master Key sau cu chei diferite care nu se potrivesc la altă yală. 

Butuci cu cheie tubulara iefini

Butuci ieftini cu cheie tubulara

Cilindrii standard pentru uşi metalice 3012xCx sunt parte din categoria cilindrilor cu profil european cu trei chei şi dimensiuni de 46 mm (1 – 13/16” L). Aceşti butuci pentru uşi metalice sunt disponibili cu sisteme Master Key sau cu chei diferite, ce nu se potrivesc la alt butuc. Sistemele master key pot fi A, B, sau C. 

Mai mulţi butuci pentru uşi şi porţi metalice se află pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (26 votes cast)
Butuci de yala pentru uşi şi porţi metalice-o casă protejată până la cele mai mici detalii, 4.9 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor