Contraplăci pentru porţi batante metalice şi de lemn, un plus de siguranta

0

Cu toţii ştim ce este aceea o poartă. Cu toţii ştim că ea ne ajută să ne împrejmuim proprietatea, că ea ne ajută să ne ferim de musafirii nepoftiţi. Mai ştim şi că există mai multe tipuri de porţi, fiecare cu avantajele sale. Ştim şi ce sunt porţile batante şi ştim şi că acestea au avantajul de a fi extrem de practice, rezistente, uşor de folosit, dar şi sigure. Ceea ce nu mulţi ştim, deşi este important să o facem, este faptul că la poartă, pe lângă avantajele în sine ale porţii, trebuie analizate şi avantajele şi calitatea accesoriilor acesteia. Este în zadar, de exemplu, să achiziţionăm o poartă batantă de calitate pentru grădina noastră dacă nu alegem un zăvor corespunzător, nişte balamale puternice sau nişte contraplăci pe care ne putem baza. Contraplăcile sau ecluzierele sunt o parte importantă a porţii pentru că sunt un plus de rezistenţă în calea modurilor de pătrundere prin efracţie. Contraplăcile robuste asigură faptul că încuietoarea nu va putea fi smulsă cu uşurinţă, că poarta nu va putea fi deschisă forţat, că uşa nu va rămâne deschisă din neatenţie. Printre contraplăcile ce îndeplinesc toate cele menţionate se află şi:

Contraplaci pentru porti metalice si de lemn ieftine

Contraplaci de incuietori ieftine

Contraînchideri de încuietori pentru porţi de gradină SKRZ sunt ecluzierele făcute din poliamidă. Aceste ecluziere se pot folosi la porți de gradină și alei. Acest opritor și receptor de poartă economic este folosit de obicei cu încuietoarea cu lacăt din poliamidă pentru grădini LAKZ P1. Montarea cu bulonul „U” asigură o instalare ușoara și fermă, pe un tub rotund. Acest ecluzier se potrivește profilelor de 1-1/2” și profilelor pentru stâlpii de zăvoare rotunzi 2-3/8”. Schimbarea este ușoară pentru mâna stângă sau dreaptă. Este utilă doar pentru stâlpi rotunzi Ø 2-3/8.”

Contraplacă aplicată pe poartă sau pe uşa de exterior SHKL QF – SHRL QF. Ecluzierul de securitate din aluminiu este folosit ca și standard pentru porțile cu veriga de lanț la fel ca și la orice poartă la care este necesar un nivel crescut de securitate. Sistemul brevetat de ancorare din oțel inoxidabil previne deschiderea forțată a porții și elimină nevoia de a instala un tronson deasupra porții. Armătura unică de montare Quick – fix asigură o instalare rapidă și fermă. Plăcuța ajustabilă de oprire cu amortizor din cauciuc se potrivește profilelor de până la 2-1/2” și se fixează pe toți stâlpii pentru zăvoare de 1-1/2” sau mai mari.

Contraplaci la pret redus pentru porti metalice si de lemn

Contraplaci ieftine pentru porti

Contraplaca de închidere porţi metalice şi de lemn batante HWKB este un opritor pentru încuietorile Mortise. Ecluzierul este hibrid și are cutie de sudură pentru încuietoarea Mortise. Cutia de sudură este din oțel negru 60×40 mm x 2 mm (2-3/8” x 1-1/2”) grosime şi poate fi sudată pe stâlpul zăvorului. Placa de lovire din oțel inoxidabil cu oprire integrată asigură un aspect finisat și o închidere ușoară. Cutia de sudură din oțel negru pentru a fi sudată pe stâlpul zăvorului. Acest ecluzier este extrem de puternic şi reprezintă soluția ideală pentru instalațiile cu control de acces. Ecluzierul cu lovire electrică este disponibil în model Fail Secure sau Fail Safe.

Produse mai multe din gama contraplăci pentru porţi batante se găsesc pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Contraplăci pentru porţi batante metalice şi de lemn, un plus de siguranta, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor