Broaşte pentru uşi termopane din aluminiu sau PVC, pentru o casă mai sigură

0

Tâmplăria PVC a pătruns în viaţa noastră de ceva vreme. Geamurile şi uşile termopane sunt, în prezent, printre cele mai utilizate tipuri de geamuri şi uşi. La fel sunt şi cele din aluminiu. Puţini ştiu însă când au început să fie utilizate aceste lucruri care par să fi existat din totdeauna. Totuşi, istoria PVC-ului datează numai din secolul XIX când cercetătorii au descoperit un amestec ce se numeşte vinyl. Acesta are la bază petrol şi sare. În acea vreme noului material nu i s-a găsit o întrebuinţare. Însă la începutul secolului XX era nevoie de resurse pentru industria auto şi a construcţiilor. Atunci cercetătorii germani au inventat o metoda de polimerizare a clorurii de vinyl. Substanţa rezultată poartă numele de PVC şi vine de la „Polymerization of Vinyl Chloride”. Totuşi, nici acestei substanţe nu i s-a găsit pe loc o utilitate. Însă zece ani mai târziu, Waldo Semon, părintele PVC-ului a primit sarcina de a găsi un material asemănător cu cauciucul care să adere la metal. PVC-ul a intrat la teste, iar primele lucruri concepute cu ajutorul său au fost mingile de golf. Şi totuşi abia la mijlocul secolului XX, în Germania, erau construite primele ferestre PVC, dar au fost acceptate mai întâi în America. Iar din anii ’80 vânzările de ferestre PVC au crescut încontinuu. Acum acestea sunt avantajoase pentru preţul lor, estetică, durabilitate dar şi eficienţă energetică şi preţ. Tocmai pentru că aceste uşi sunt atât de profesioniste, trebuie să vă asiguraţi că achiziţionaţi şi broaşte pentru aluminiu şi PVC pe măsură.

Broasca pentru termopane si PVC la ptret redus

Broasca ieftina pentru PVC si termopane

Desigur că există mai multe tipuri de uşi PVC. Unul dintre ele este uşa PVC pentru intrarea din faţă. Cele mai multe dintre aceste uşi au o formă simplă dreptunghiulară, însă există o varietate de modele şi stiluri. Uşa nu trebuie neapărat să fie simplă. Ea poate avea o varietate de modele mai ales atunci când are şi o parte cu geam, parte ce poate fi decorată în multiple moduri.

În plus, dacă sunt ajustate prin achiziţionarea unor broaşte pentru PVC şi aluminiu de calitate, aceste uşi pot să ofere la fel de multă siguranţă precum surorile lor din lemn. Unul dintre cele mai apreciate avantaje ale acestor uşi este faptul că au un sistem de închidere profesionist. Acest sistem are mai multe puncte de închidere cu cârlige şi blocatori.

Un alt model de uşă este uşa dublă. La fel ca cele simple, aceste tipuri de uşi asigură protecţie în ceea ce priveşte posibilele jafuri, ajută la diminuarea facturilor la încălzire. Totuşi, ambele investiţii pot fi în van dacă nu sunt achiziţionate accesorii pe măsură. Printre broaştele ce asigură o protecţie şi durabilitate mare se numără:

Broasca pentru PVC si termopane eftina

Broasca ieftina pentru PVC si termopane

Broasca uşă interior/exterior Europortal 16-24 mm, Broasca uşă termopan Europortal durabilă şi Broaşte îngropate pentru uşi exterior D69 ce sunt construite din oţel inoxidabil şi protejează împotriva ruginii şi a coroziunii. În plus, cea de-a doua broască este rezistentă la foc.

Mai multe detalii despre broaştele pentru PVC şi aluminiu aflaţi pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Broaşte pentru uşi termopane din aluminiu sau PVC, pentru o casă mai sigură , 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor