Zăvoare antiefracție pentru porți metalice și din lemn – o siguranță pentru toți cei dragi

0

Principalul motiv pentru care ne punem încuietori și lacăte peste tot, la fiecare ieșire din casă, este pentru că ele ne oferă un anumit sentiment al siguranței. Totuși, în anumite situații, în special atunci când casa este bine securizată, trebuie să ne amintim că sunt situații în care oamenii pot fi în pericol, chiar dacă sunt în interiorul locuinței. În aceste cazuri, este de datoria noastră să ne asigurăm că nu se vor întâmpla accidente cu sau fără supravegherea noastră. Un exemplu concludent este poarta pentru piscină, de grădină sau alte porți de uz casnic pe care tindem să le ignorăm sau să nu le dăm prea mare importanță. De obicei ne asigurăm că ușile sau porțile de la intrare sunt bine închise, iar de restul uităm pentru că ne gândim că nu suntem în pericol dacă ele nu au zăvor. Totuși, nu este chiar așa. Dacă investim în ele, investim în siguranța copiilor noștri, învestim în siguranța animalelor de companie, investim în cei dragi nouă. Putem face asta chiar și fără să perturbăm într-un fel rolul decorativ pe care îl au prin simpla instalare a unui zăvor antiefracție pentru porți metalice și de lemn.

Zavor ieftin antiefractie porti metalice si de lemn

Zavor antiefractie porti metalice si de lemn, ieftin

Gardul pentru piscină se folosește pentru a crea o restricție pentru copii. Însă, pentru a fi complete, aceste garduri trebuie să aibă și porți, iar porțile trebuie prevăzute cu zăvoare. Altfel protecția este practic inexistentă. Acest tip de garduri sunt construite astfel încât copii să nu se poată cățăra sau intra prin ele. Sunt concepute, construite și instalate după anumite standarde stricte în așa fel încât să fie durabile și robuste.

Problema copiilor, dar și a animalelor se extinde și în ceea ce privește porțile de grădină sau alte porți din spatele casei ori din laterale. Acestea au rol de bariere, au rolul de a limita accesul copiilor și al câinilor în zone periculoase pentru aceștia.

Desigur, toate acestea nu își au rostul dacă nu există zăvoare corespunzătoare la care copii să nu poată ajunge. Spre exemplu:

Modelul Vertical Pull, cunoscut şi sub numele de zăvorul animaelor, este potrivit pentru montarea pe porţile mai înalte de acces la piscină, unde nu este la îndemână copiilor, precum şi pe porţile de uz casnic sau de la grădina pentru a oferi o barieră de siguranţă pentru animale.

La fel ca încuietoarea cu tragere superioară, zăvorul pentru animale oferă un reglaj uşor, iar pentru siguranță sporită se poate bloca cu cheia şi nu se deschide în urma tragerilor sau a mişcărilor.

Mai multe despre încuietoare de siguranţă şi securitate pentru copii şi animale aflați pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (23 votes cast)
Zăvoare antiefracție pentru porți metalice și din lemn – o siguranță pentru toți cei dragi, 4.9 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor