Broaştele îngropate pentru uși – un sistem de închidere clasic ce oferă siguranță, simplitate și confort

0

Broaștele de ușă îngropate sunt prezente aproape în toate gospodăriile datorită faptului că sunt durabile, puternice și rezistă la orice încercare de efracție forțată. Spre deosebire de alte tipuri de încuietori, broaștele îngropate sunt inserate sau instalate înăuntrul ușii în sine fiind astfel mult mai dificil pentru hoți să spargă ușa. Astfel, dacă doriți un sistem de ușă de încredere, cu siguranță veți rămâne impresionați de broasca îngropată, mai ales după ce îi veți afla toate avantajele. Ca și la celelalte încuietori, avantajele și dezavantajele sunt responsabile pentru popularitatea acestui sistem. Totuși, aceste informații trebuie aflate înainte de a achiziționa ceva ce veți regreta în viitor, așa că iată câteva dintre avantajele unei broaște îngropate:

Broasca îngropată asigură protecție în plus împotriva hoților asta pentru că este destul de greu de desfăcut din exterior chiar și atunci când se aplică forță. Spre deosebire de încuietorile convenționale, aceasta nu iese afară datorită presiunii aplicate, fapt pentru care această broască este printre cele mai utilizate sisteme din închidere. În plus, această broască pentru uși se bucură de o estetică de apreciat. Acesta este motivul pentru care această broască de ușă este destul de des întâlnită în casele vechi, dând o notă de frumusețe clasică locului unde este instalată. Sistemul dual de închidere este un alt avantaj pentru unii utilizatori, Spre exemplu, acest sistem este util celor care au copii pe care vor să îi țină în casă în timp ce merg la cumpărături. Desigur ei nu trebuie să fie lăsați încuiați o perioadă îndelungată pentru că pot exista situații de urgență. Un alt avantaj este faptul că broasca îngropată este disponibilă într-o mulțime de mărimi pe placul și nevoile tuturor. Acest lucru este extrem de important pentru că nu este tocmai în regulă să instalați o broască ce nu se potrivește.

Broasca ingropata ieftina cu zyavor

broasca ingropata cu zavor la pret redus

Broască îngropată rezistentă pentru uși de exterior TKZ30 care se folosește la uși de apartamente în combinație cu accesorii pentru uși frontale la distanță de 72mm. În cazul acestei broaște clanța este acționată la închiderea ușii. La blocarea cu cilindru profilat, zăvorul este activat, iar la închidere numai clanța este acționată. Această încuietoare este proiectată pentru butuci cu gaura pentru cheie. Zăvorul și clanța sunt construite din metal.

Broască ușă glisantă cu zăvor basculant și zăvor de tip cârlig are structura alcătuită din broască cu frontal cu o grosime de 3 mm și pereți din oțel zincat. Zăvorul este de tip cârlig format din mai multe lame de oțel unite între ele de nituri. Mecanismul de funcționare este următorul: contrabalansat autoconsolidat în cazul în care zăvorul este atacat de un ciocan (sau instrumente asemănătoare); predispuse pentru cilindru rotund pentru uși batante și glisante.

Broasca ieftina ingropata

Broasca ieftina ingropata pentru usa intrare

Broască pentru ușă de intrare numai cu zăvor inferior varianta alamă are cutia complet închisă din oțel și este vopsită. Zăvorul inferior este din aliaj de zinc, aluminiu, magneziu, din alamă masivă nichelată pentru intrarea de 35 de mm. Broasca de ușă funcționează cu o singură răsucire de cheie. Placa este din oțel, este demontabilă și substituibilă.

Mai multe broaște îngropate pentru uși se găsesc pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (24 votes cast)
Broaştele îngropate pentru uși - un sistem de închidere clasic ce oferă siguranță, simplitate și confort, 4.9 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor