Broaștele îngropate pentru uși – instrumentele esențiale care asigură funcționarea ușilor!

0

Ce sunt broaștele îngropate pentru uși și la ce sunt folosite?

Broaștele îngropate pentru uși reprezintă una dintre părțile esențiale ale unui sistem de închidere. Pe lângă gradul înalt de securitate pe care trebuie să-l ofere, broaștele îngropate trebuie să fie ușor de folosit și să îndeplinească cele mai exigente cerințe de siguranță. Alegerea acestora ar trebui să se facă după criterii care să asigure rezistența lor în timp dar și funcționarea pe o perioadă cât mai mare.

Nu în ultimul rând, o broască pentru ușă solidă îndeplinește cele mai severe condiții în privința securității, asigurând protecție antiefracție. Fără aceste broaște, o ușă nu ar avea cum să funcționeze, nu s-ar închide și nu s-ar deschide.

De multe ori ne este pusă la dispoziție o gamă vastă și variată de broaște pentru uși însă alegerea acestora se dovedește a fi una dificilă din moment ce există multe produse. De aceea, ar trebui să primeze calitatea, rezistența lor dar și nivelul de securitate.

Broasca_cu_zavor_4a24faf2f0163Broaștele pentru uși glisante cu zăvor basculant Viro sunt potrivite atunci când vine vorba de sistemul de închidere al unei uși. Aceste broaște pentru uși sunt ideale pentru porți și uși metalice și funcționează cu orice tip de cilindru cu profil european. În ceea ce privește zăvorul, vârful frezat al acestuia permite închiderea perfectă.  Broaștele pentru uși de acest tip sunt proiectate pentru închideri suplimentare și acționează concomitent, datorită cilindrului, zăvorului și a celor 2 tije de închidere.

Prețul acestor broaște ajunge la suma de 146.89 lei, o sumă relativ mică dacă ne gândim la un obiect fără de care o ușă nu ar putea funcționa.

Broasca_cu_zavor_4a27724335812Broasca pentru poartă cu zăvor reversibil autoblocant Viro are un zăvor confecționat  din aliaj de zinc, aluminiu, magneziu sau alamă. Broasca poate fi folosită cu cilindru profil european (seria 8530) sau cu cilindru rotund, cu opritor de zi acționat prin intermediul cheii (seria 8510).

Broaștele cu zăvor reversibil autoblocant Viro ajung la 339.59 lei, o investiție care relevă calitatea produsului.

Care sunt criteriile după care se poate alege o broască?

În primul rând, dacă vorbim de ușa de la intrarea în casă, atunci trebuie aleasă o broască ce prezintă un grad ridicat de siguranță și cu o funcționalitate pe termen lung. Un alt element important este calitatea broaștei, calitate care este definită de materialul din care este confecționată. Cu cât broasca este mai rezistentă și solidă cu atât va putea fi folosită mai mult timp și nu se va deteriora sau strica așa de repede.

Broaștele îngropate pot fi acţionate de un cilindru de siguranță care prezintă beneficiul de a asigura protecție împotriva atacurilor asupra ușii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (23 votes cast)
Broaștele îngropate pentru uși – instrumentele esențiale care asigură funcționarea ușilor!, 4.8 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor