Închizători cu broaște aplicate pe porți pullbolt cu montare frontală

2

Putere, siguranță, rezistență în timp. Acestea sunt cuvintele stau la baza oricărei încuietori de calitate. Totuși, există o mulțime de tipuri de încuietori și nu toate se potrivesc nevoilor tuturor. Fiecare avem alte nevoi, deci alte percepții ale siguranței. Unii dintre noi se simt în siguranță chiar și cu ușa deschisă, în timp ce alții se panichează chiar și dacă au o mulțime de încuietori care să îi protejeze pe ei sau pe bunurile lor. Nici una dintre categorii nu este de condamnat. Ba dimpotrivă. Astfel, dacă vă înscrieți în cea din urmă categorie, dar nu numai, aflați că există o încuietoare pentru uși sau porți metalice și de lemn care oferă un plus de siguranță și este printre cele mai versatile metode de închidere existente. Ea se numește:

Incuietori aplicate pullbolt ieftine

Incuietori aplicate ieftine

Închizătoarea cu broaște aplicate pe porți pullbolt cu montare frontală, o încuietoare concepută special pentru a garanta o siguranță în plus la intrările în magazine, dar și la alte uși, rame sau porți. Aceasta poate fi folosită ca încuietoare principală, sau poate fi folosită pentru a întări sistemul de închidere existent.

Yala PullBolt cu montare frontală este fabricată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Încuietoarea PullBolt este ideală pentru a fi folosită în medii saline sau corozive, fiind de asemenea foarte rezistentă la tăiere. Mecanismul de închidere este proiectat în așa fel încât nu permită deschiderea sau închiderea fără cheie.
Broasca este dotată cu cilindrii de tip cheie-în-mâner cu 6 pini și pot avea aceeași cheie, chei master sau pot fi înlocuiți cu cilindrii de înaltă securitate.
Pe lângă toate aceste beneficii tehnice, broasca se remarcă și prin designul deosebit obținut printr-o lustruire atentă a oțelului inoxidabil transformând orice ușă, poartă sau ramă într-una puternică, sigură și rezistentă la rugină.
Modelul acesta de închizătoare cu broască aplicată este conceput pentru montarea pe față a ușii, însă există și varianta pentru montarea în lateral, fapt ce face din această broască una dintre cele mai maleabile încuietori existente. Modelul pentru montarea pe față poate fi instalat pe uși și porți cu ajutorul unor șuruburi din oțel. În plus, designul este simetric, iar prin urmare, se poate folosi atât la uși cu deschidere pe partea dreaptă, cât și la cele cu deschidere pe partea stângă. Și montarea acesteia se face ușor.

Produsul este descris în detaliu pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (32 votes cast)
Închizători cu broaște aplicate pe porți pullbolt cu montare frontală, 4.5 out of 5 based on 32 ratings
Share.

Autor

  • Ally

    puteti va rog sa imi explicati mai exact cum functioneaza aceasta incuietoare? mersi

    • Buna ziua,

      O parte vine montata pe tocul usii si cealalta pe usa. In momentul in care ambele ajung la acelasi nivel, la inchidere, atunci un magnet trage tija si o blocheaza. Cu cheia se poate bloca.
      Daca mai aveti nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

      http://www.broasca.ro