Închizători porţi metalice şi de lemn – pentru o poartă mai mult ca sigur protejată

0

Atunci când alegem o uşă de exterior, de intrare pe proprietatea noastră, trebuie să ne punem anumite semne de întrebare când analizăm ofertele existente. În primul rând trebuie să fim conştienţi de faptul că indiferent de tipul uşii, lemn, metal sau PVC, de robusteţe, de finisaje sau de design, uşile nu vor avea nici o valoare dacă sunt dotate cu un sistem de închidere ieftin sau cu siguranţă scăzută. Apoi trebuie să ştim că sistemele de siguranţă se grupează în funcţie de gradul de siguranţă pe care ele îl oferă. Astfel ele se grupează în: nivelul de bază care cuprinde încuietorile folosite în locuri cu pericol scăzut de spargeri, nivelul mediu este apreciat pentru raportul calitate preţ pe care îl oferă mai ales în cazul locuinţelor fără bunuri de valoare. Alegând un sistem de închidere în funcţie de gradul de siguranţă dorit, nu facem altceva, decât să întârziem cât de mult se poate deschiderea uşii de către hoţi. Cele mai multe atacuri se întâmplă asupra închizătorilor de nivel bazic, care presupune un atac rapid de doar câteva secunde sau minute asupra închizătorii sau asupra uşii. Pentru a vă da seama ce model de închizătoare vi se potriveşte puteţi să aruncaţi o privire peste următoarele:

Broasca ieftina pentru porti

Broasca aplicata ieftina

Broasca aplicată pentru porţi cu gratii Z lokk este fabricată din materiale rezistente şi oţel inoxidabil de calitate astfel este garantat că yala pentru porţi Z-Lokk nu va rugini niciodată. Această yala poate fi instalată rapid şi uşor fără nici un fel de frezare, găurire sau sudare şi permite ajustarea orizontală şi verticală pană la 13 mm în orice moment din timpul sau după terminarea montajului. Acest model este disponibil în două variante: una potrivită pentru rame de porţi între 25 şi 41 mm şi alta mai lungă pentru rame între 44 şi 63 mm. Distanţierele speciale sunt oferite la fiecare variantă pentru a se potrivi cu lăţimi diferite de ramă. Aceasta se poate livra cu cheie unică sau diferită.

Broasca pentru uşă cu butuc şi cheie LokkLatch Magnetic este cheia de funcţionalitate pe termen lung. Siguranţa unei uşi, pe lângă butuc, este dată şi de broasca magnetică iar aceasta poate fi folosită ani de zile fără intervenţii de service. Această broască magnetică este o soluţie modernă de siguranţă pentru orice locuinţă. Ea este caracterizată prin mecanismul complex de blocare ce este uşor de folosit. Broasca pentru uşi metalice şi de lemn este proiectată din materiale durabile, are finisaje rezistente la efectele dure atât ca timp de utilizare cât şi ca funcţionare. În plus, ea are componente de calitate şi este cunoscută ca o soluţie ideală de blocare a porţilor având un sistem de tragere/împingere unic. Aceasta se potriveşte pe orice poartă cu profil pătrat din metal, lemn sau vinil. Broasca mecanică pentru uşi se poate ajusta vertical şi orizontal.

Inchizatori pentru porti metalice si de lemn ieftine

Inchizatoare ieftina pentru porti metalice

Închizătorile pentru porţi metalice sau de lemn LokkLatch sunt destinate utilizării pe porţile cu scop general, în jurul casei şi a grădinii, este dotată cu cheie care poate fi blocată şi este foarte greu de învins. Seria LokkLatch oferă de asemenea un grad mai mare de versatilitate, cu până la 1/2 „(13mm) de ajustare verticală disponibilă în orice moment, în timpul sau după instalare, pentru a asigura o funcţionare fiabilă. Cu plăci adaptoare incluse în kit, acest model este potrivit pentru toate tipurile de materiale, cât şi pentru porţi cu balamalele situate atât pe partea dreaptă cât şi pe cea stângă, pentru o instalare mai uşoară. Opţional se poate instala şi Extern Access Kit (EAK) ce permite ca dispozitivul principal de blocare să fie acţionat din afara gardului.

Variate închizători pentru porţi metalice şi de lemn găsim pe www.broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (31 votes cast)
Închizători porţi metalice şi de lemn - pentru o poartă mai mult ca sigur protejată, 4.6 out of 5 based on 31 ratings
Share.

Autor