Balamalele pentru porţi metalice şi de lemn, lucruri fără de care porţile nu ar putea exista

0

Cu toţii ştim că balamalele sunt un mic dispozitiv mecanic format din două plăcuţe metalice articulat pe un ax, iar cel puţin una dintre acele plăcuţe se învârteşte după montare în jurul axului, permiţând astfel uşii, ferestrei sau altor obiecte asemănătoare să se închidă şi să se deschidă printr-o rotire parţială. Cu toţii ştim că fără acest mic dispozitiv uşile clasice nici nu ar putea exista. Ele trebuie să fie cât mai de calitate cu putinţă, pentru ca durata lor de viaţă să fie cât cea a mobilei. Desigur că nu puteţi ştii, atunci când achiziţionaţi o uşă sau o mobilă că balamalele vor fi sau nu vor fi de calitate. Dar, fie că e vorba de uşile din PAL ale unui dulap, de uşa de lemn de la bucătărie, de cea de PVC de la baie, ori de cea metalica de la intrare, problema unor balamale care scârţâie este la fel de neplăcută. De aceea, dacă o balama s-a defectat nu amânaţi momentul înlocuirii ei pentru că se poate strica toată mobila sau toată uşa, în plus veţi simţi un mare disconfort de fiecare dată când deschideţi uşa. Dacă în schimb se întâmplă să începeţi un nou proiect sau să achiziţionaţi o uşă nouă aflaţi că toate problemele pot fi evitate din timp prin achiziţionarea unei balamale pentru porţi metalice şi de lemn profesionale. Printre ele se disting următoarele:

Balama pentru porti metalice si de lemn ieftina si de calitate

Balama ieftina pentru porti metalice si de lemn

Balama fixă pentru poartă metalică şi de lemn SureClose CM 57 este un model care a fost testat 500.000 cicluri de închidere pe porţi cu greutate de 120 kg şi încărcări de maxim 680 kg. Aceste balamale au calitate superioară fiind concepute din aluminiu de rezistenţă mare şi otel inoxidabil şi au rulmenţi pentru încărcări mari. Ele sunt ideale pentru porţile cu acces-control, sunt prevăzute cu opţiunea de viteză reglabilă şi sunt proiectate să nu aibă scurgeri de lichid hidraulic. Ele beneficiază şi de închidere uşoară şi silenţioasă care protejează sistemul de închidere al porţii.

Balama pentru porţi metalice şi de lemn TruClose Deco sunt un model de balamale ornamentale Deco. Aceste balamale decorative sunt de calitate superioară însă adaugă un farmec deosebit porţilor datorită aspectului lor clasic. Ele beneficiază de un sistem cu auto-închidere şi tensiunea reglabilă, asigurând o închidere lină de fiecare dată. Balamaua TruClose Deco se poate monta pe porţi cu greutatea de până la 25 de kg, cu o încărcare maximă de 250 de kg, fiind potrivita şi pentru porţile din lemn.

Balama fixa pentru porti metalice si de lemn ieftina

Balama fixa ieftina pentru porti metalice si de lmen

Balama reglabilă cu arc TruClose pentru stâlp rotund. Modelul de Balamalele TruClose pentru stâlp rotund sunt create pentru a se potrivi la o multitudine de dimensiuni şi sunt ideale pentru porţi de maximum 25 kg greutate. Aceste balamale beneficiază şi de reglaj vertical de până la 19 de mm şi de reglaj orizontal de până la 29 mm pentru instalare uşoară. În plus, sunt disponibile două modele pentru combinaţii diferite de dimensiuni ale porţii, între 35-41mm şi stâlpului gardului, între 48-73 mm.

O mulţime de astfel de modele de balamale, dar şi informaţii despre el vă aşteaptă pe broasca.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (24 votes cast)
Balamalele pentru porţi metalice şi de lemn, lucruri fără de care porţile nu ar putea exista, 4.9 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor